Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért érzem kellemetlennek az...

Miért érzem kellemetlennek az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés

Szűk másfél éve szenvedtem bokatörést, rá nagyjából egy évvel (tavaly november) vették ki a fémeket a bokámból. Mai napig van sajnos olyan, amikor alig tudok menni. Mivel azonban 16 éves vagyok (múlt hónapban töltöttem), így az iskola nagyon fontos, viszont falun élek és nem mindig oldható meg az autó. Még rosszabb napokon sem. Többször szembesültem azzal, hogy amennyiben egy 50+ életkorú hölgy/asszony útitársnak tűnik fel, hogy nehezen tudok állni, akkor átakarja adni a helyet. Ilyenkor mindig kellemetlenül érzem magam. Ha visszautasítom akkor azt gondolhatja, hogy rájátszom (pedig nem), ha viszont elfogadom, akkor én érzem úgy, hogy szembe megyek a neveltetésemmel és szokásommal, hogy ilyen életkorba levő hölgyeknek/asszonyoknak.

Miért érzem ezt, miközben sosem játszom rá a helyzetemre?

tegnap 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kor csak egy szám. Azoknak kell átadni a helyet akinek nehezére esik állni. Ha neked nem esik nehezedre, akkor nem kell elfogadni. Ha igen, akkor fogadd el. Fordítva, nem minden idős ember szorul rá.
tegnap 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert kellemetlen, hogy 16 évesen nem ereje teljében lévő fiatalember vagy. Ha nem javul a helyzet, akkor ezt el kell fogadnod.

(Teljesen másik témakör, de gyógytorna vagy valami nincs? Engem is zavarna, ha járni, állni nem tudnék ennyi idősen).

tegnap 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:

2024. január 8 és június 14. valamint november 19 és december 20. között volt gyógytornám is. De az orvosok szerint rendben van a bokám. Csak az a baj, hogy én nem ezt érzem, tapasztalom. (Első ciklus előtt 8 hétig gipszben voltam, míg a második előtt közvetlen távolították el a korábban beültetett fémeket)

tegnap 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem gondolja, hogy rájátszol, ennyire nem rosszindulatúak az emberek. Amúgy meg még egy ép bokájú 16 évessel is előfordulhat olyan helyzet, hogy nagy szüksége van az ülőhelyre.
ma 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!