Hogy kezelitek a tömegközlekedéses kellemetlen helyzeteket?
Én busszal járok minden reggel iskolába,35-40 perc az út.
Tolonganak,rálépnek a lábamra(nem egyszer,de még bocsánatot sem kérnek)a férfiak bámulnak és hangosan megbeszélik milyen nőnek tartanak,az öreg nénik háborognak.
Egy bizonyos kissebbség büdös,ordítozik és zenét hallgat,beleköt másokba.Nincs levegő,meg lehet fulladni.
Számomra ez a rémálom,annyira utálom,mire beérek az iskolába,elmegy az életkedvem is.
Ti hogy kezelitek ezt?Hogy tudtok nyugodtak,vidámak maradni,hogy ne induljon rosszul a napotok?
Az olvasás jó ötlet lenne,de általában nincs hely és állnom kell.Még ájulós is vagyok a tetejébe:/
A zenehallgatás jó ötlet,igaz szétrágta a kutyám a fülhallgatóm,de majd veszek másikat.Addig úgy néz ki nekem is marad a háborgás...
Kisebbség, nem kissebbség
amúgy a (fizikai) munkából hazafelé tartók valóban nem jázminillatúak, de gondolom nagy melegben, az egész napos suli után te sem vagy az. Plusz ott állsz a buszon és morcos arccal méregeted az utastársaidat, talán még fintorogsz is hozzá, hát... nem lehet, hogy nem mindenki más a hülye, hanem..?
nem fintorgok,gondolom te is a kissebbséghez tartozol,de nyilán nem tudod,hogy nálunk sajnos útba esik egy kisegítő iskola,ahova 18-huszonakárhány éves "gyerekek"járnak és iszonyat büdösek,kultúrálatlanok,alpáriak.
Ezzel nem a cigányságot szándékozom sérteni,hanem a cigányság ezen részéről mondom el a vélemyényem,amit mindenki más is így gondol aki velem egy buszon utazik és nem közülük való.
És valóban,nekem jázmin illatom van,mert ismerem az izzadásgátlót,rendszeresen tisztálkodom,ruhát cserélek és törlőkendőt használok ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!