Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy kezelitek a tömegközleked...

Hogy kezelitek a tömegközlekedéses kellemetlen helyzeteket?

Figyelt kérdés

Én busszal járok minden reggel iskolába,35-40 perc az út.

Tolonganak,rálépnek a lábamra(nem egyszer,de még bocsánatot sem kérnek)a férfiak bámulnak és hangosan megbeszélik milyen nőnek tartanak,az öreg nénik háborognak.

Egy bizonyos kissebbség büdös,ordítozik és zenét hallgat,beleköt másokba.Nincs levegő,meg lehet fulladni.

Számomra ez a rémálom,annyira utálom,mire beérek az iskolába,elmegy az életkedvem is.

Ti hogy kezelitek ezt?Hogy tudtok nyugodtak,vidámak maradni,hogy ne induljon rosszul a napotok?

2011. aug. 31. 15:44
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Szia! Én ha gyalogolok (babakocsival) akkor is számos idiótával keresztezi utamat a sors.. hát még buszon pl! Nem megy máshogy, mint utána jó pár percen keresztül kipuffogom magam :)
2011. aug. 31. 15:47
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
hallgass zenét, vagy olvass utazás közben. akkor nem is nagyon érzékeled a külvilágot
2011. aug. 31. 15:49
 3/23 anonim válasza:
82%
Lehet hülyének nézni, de én például showder klubbot töltöttem le youtube-ról, és azt szoktam hallgatni reggelente. Aztán mindenki les, hogy miért vigyorgok mint a tök hétfőn reggel:D De vicces helyzeteket is el lehet képzelni, például hallgatsz egy pörgősebb zenét, és akkor képzeletben klippet forgatsz hozzá a buszon lévő emberekkel. Így hamar elmegy az idő, meg vicces is. Beszélgetni is szoktam idősebb nénikkel, akik háborognak, elmagyarázom hogy 300 kiló a táskám, és fáj a térdem is, no meg lesz ma még 2 tesim, szóval nem csak a piacra megyek paprikáért. Általában az értelmesebbje nem háborodik fel, sőt. Csak tudni kell előadni. :) 17L
2011. aug. 31. 15:52
 4/23 anonim válasza:
100%
én is mindig zenét szoktam hallgatni a buszon, azzal nagyjából ki tudom zárni a külvilágot. valamint kifejlesztettem azt a képességet, hogy amint ülőhelyhez jutok, rögtön elalszom :D
2011. aug. 31. 15:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha néha tömegközlekedek, akkor mp3 és könyv. Amúgy biciklivel járok.
2011. aug. 31. 15:58
 6/23 A kérdező kommentje:

Az olvasás jó ötlet lenne,de általában nincs hely és állnom kell.Még ájulós is vagyok a tetejébe:/

A zenehallgatás jó ötlet,igaz szétrágta a kutyám a fülhallgatóm,de majd veszek másikat.Addig úgy néz ki nekem is marad a háborgás...

2011. aug. 31. 16:00
 7/23 anonim válasza:
100%
Ne is mond, úgy örülök, h nemrég költözködtem és nem kell buszoznom munkába járáshoz. Mostmár villamossal járok. Lehet hülyeségnek tűnik, de most is mikor buszra kell szállnom, sokkal rosszabbul érzem magam...nem tudom miért, nem hiszem, h jobb emberek utaznának villamoson, de vmiért mégis kellemesebb az utazás...
2011. aug. 31. 16:18
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Kisebbség, nem kissebbség

amúgy a (fizikai) munkából hazafelé tartók valóban nem jázminillatúak, de gondolom nagy melegben, az egész napos suli után te sem vagy az. Plusz ott állsz a buszon és morcos arccal méregeted az utastársaidat, talán még fintorogsz is hozzá, hát... nem lehet, hogy nem mindenki más a hülye, hanem..?

2011. aug. 31. 16:21
 9/23 A kérdező kommentje:

nem fintorgok,gondolom te is a kissebbséghez tartozol,de nyilán nem tudod,hogy nálunk sajnos útba esik egy kisegítő iskola,ahova 18-huszonakárhány éves "gyerekek"járnak és iszonyat büdösek,kultúrálatlanok,alpáriak.

Ezzel nem a cigányságot szándékozom sérteni,hanem a cigányság ezen részéről mondom el a vélemyényem,amit mindenki más is így gondol aki velem egy buszon utazik és nem közülük való.

És valóban,nekem jázmin illatom van,mert ismerem az izzadásgátlót,rendszeresen tisztálkodom,ruhát cserélek és törlőkendőt használok ha szükséges.

2011. aug. 31. 17:09
 10/23 A kérdező kommentje:
másrészt szakácsnak tanulok,tehát ha annyira elhanyagolnám ,magam nekem sem esne nehezemre bűzölögni.És lám mégsem...
2011. aug. 31. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!