Fiatal kismamik! Hogy kezeltétek az udvarlós helyzeteket?
Már 36 hetes pocakos vagyok. Amikor kedvem és energiám van, szoktam találkozni a közeli bárban a barátaimmal (természetesen nem iszok, nem dohányzok, ahogy pocaklakó előtt sem voltam ivós) 1-2 órára. Hiába kerekedik a pocakom, bár nem igazán nagy, kapom a bókokat, szemezgetni próbálnak velem, udvarolnak.
Olyan kínos ez a helyzet, mert ilyenkor legszívesebben kibukna belőlem, hogy "nem látod, hogy terhes vagyok?!?!?!?!" De jól nevelt kislány módjára csak zavartan mosolygok ilyenkor.
Én is így voltam, mint ti, picuri pocakom volt, hátulról semennyire sem látszott stb. Én az ilyen flörtölős helyzeteket általában megoldottam egy-egy beszólással/célzással pl " csak lassan a testtel, előregyártott bútorelemmel vagyok" vagy "csak barátnőt akarsz, vagy kapásból egy plusz gyereket is?" Vagy a hasamra mutatva mondtam, hogy " ez a VIP hely már foglalt", "több társbérlőt nem fogadunk " stb - általában volt nagy nevetés-szabadkozás belőle.
De néha elég volt jelentőségteljesen megsimogatni a pocakomat, a figyelmesebbje azonnal kapcsolt.
Nekem épp aznap volt egy - számomra - vicces esetem, amikor megtudtam a gólyahírt. :)
Ültem a buszon, és az utolsó előtti megállónál már szinte mindenki leszállt, csak két fiatal srác maradt, meg én. Ők elöl ültek, én hátul. Folyton hátrafordultak, mustrálgattak, végül az egyik rám kacsintott és mosolygott.
Én nagy zavaromban nem tudtam, mit csináljak, főleg, mert utána folyamatosan bámultak, úgyhogy drasztikus megoldáshoz folyamodtam: elővettem a frissen készült UH-képet a babámról, és felmutattam.
Szerencsére jól kivehető volt rajta minden, egy pillanatra sem néztek többet rám. ;)
Nem foglalkozok vele:) Esetleg megköszönöm vagy csak mosolygok:))
23heteske:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!