Szerintetek fiatal vagyok gyermek vallalashoz? (bov. Lent)
Sokban függ milyen a mentalitásotok. S nem is ítélem el a fiatal anyukákat, sokan nagyon szépen nevelik a gyermeküket.
De most már hogy van egy babám, tudom, hogy azért nem csak abból áll, hogy jaj, de szeretem, jaj de akarom. Sokkal több minden van a gyerekvállalásban, amire nem biztos, hogy elég érett egy fiatal lány és főleg egy fiatal fiú.
Nem mondom, hogy várj még 10-20 évet, viszont nem veszítesz semmit, ha még pár évig tervezitek a saját életeteket és utána vállaltok babát.
Nehéz kérdés.
Én 27 voltam, mikor megszültem a fiamat. Addig suli, sok helyen dolgoztam, diploma, bulik, pasik. 3 éve volt komoly párkapcsolatom, mikor a férjem is készen állt. (ugyanígy 17 éves korom óta szerettem volna babázni)
És szeretem, nagyon jó vele itthon, most jön a második baba, de ez kőkemény meló. MErt akármennyi segítséged van szüleidtől, párodtól, a gyerek, akárki akármit mond, 90%ban az anyuka felelőssége. Te eteted, te altatod, mindent te csinálsz. Ehhez a háztartás...szóval nem egyszerű.
Tényleg nagyon sokat fel kell adnod, még ha ezt a boldog pillanatokban nem is érzed.
Sok sikert hozzá! :)
Nem akarok negatív lenni, de az életben néha a rossz dolgokra is gondolni kell. Tehát: ha ne adj' Isten egyedül maradnál, el tudnád tartani magad és a gyermekedet? Végzettség, szakma, nyelvtudás, stb. nélkül, munkatapasztalat nélkül nem hiszem, hogy könnyű lehet. Ezeket főállású családanyaként megszerezni pedig külön kihívás.
Gondoljátok át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!