Van itt olyan aki fiatal és most jön neki a harmadik?
Ha megvan az anyagi és családi háttered akkor persze, hogy tartsd meg! Szép, hogy ilyen nagy családod van:D Nem, nem gáz, sőt én "irigyellek", nekem nem adatott meg a korai családalapítás, 31 évesen szültem az elsőt, de ha tehettem volna, akkor 20 évesen szültem volna!
Jó egészséget Nektek!
Nem gond:)
Anyósom 24 évesen 3 gyerekes anya volt. :)
Nem éltek nagy lábon, de mind a három gyerek tisztességesen elvégezte az iskoláit és mindegyik dolgozik, férjemmel együtt. Most 43 évesen van egy unokája, a kislányom.
Attól mert fiatal vagy, miért lenne gáz?:)
23/N
Csak te tudsz erről dönteni.
Tervezett baba? vagy csak becsúszott?
Ha a háttér meg van, és egyébként is gondoltatok rá, akkor ez nem kérdés szerintem :)
Én nem vagyok "extrém" fiatal, 26 évesen szülöm a 3.-at. Mind a három tervezett. (22 és 24 évesen szültem a már meglévőket)
Ó,hát már miért kellene elvetetni a 3. babát! Ha anyagilag elvagytok 2-vel,akkor 3-mal sem lesz gond!! Becsúszott? MI van akkor? Szereted a másik kettőt?- hát már miért ne szeretnéd Őket?!! Akkor??
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!!!!!
Üdv: 2 kislányos,24 éves,32h.km. :-D
Unokatesómnál 17 évesen jött az első, 21 évesen a negyedik... Beszéld meg a pároddal ha mindketten úgy gondoljátok akkor had jöjjön.
30 éves, 39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!