Hogy kezelitek a tömegközlekedéses kellemetlen helyzeteket?
Én busszal járok minden reggel iskolába,35-40 perc az út.
Tolonganak,rálépnek a lábamra(nem egyszer,de még bocsánatot sem kérnek)a férfiak bámulnak és hangosan megbeszélik milyen nőnek tartanak,az öreg nénik háborognak.
Egy bizonyos kissebbség büdös,ordítozik és zenét hallgat,beleköt másokba.Nincs levegő,meg lehet fulladni.
Számomra ez a rémálom,annyira utálom,mire beérek az iskolába,elmegy az életkedvem is.
Ti hogy kezelitek ezt?Hogy tudtok nyugodtak,vidámak maradni,hogy ne induljon rosszul a napotok?
igen,én is tudom,de elírtam,sajnos előfordul a legjobbakkal is,én pedig nem vagyok az.
Sőt,lehet még 1000hibát találsz az írásomban,de nem érdekel,mert nem a nyelvtan dolgozatomat írom.
nyeltan órán és hivatalos dokumentumoknál tartom fontosnak.itt nem.
Nem vagyok egyébként jó helyesíró(ha nagyon odafigyelek azért megy,de nem szoktam megerőltetni magam),de nem szégyenkezem miatta,másban jó vagyok,amiben talán épp ti nem:D
Ha most azt gondoljátok elsűlyedek szégyenembe,akkor elég nagy tévedésben éltek.
Mivel nem szeretek vitatkozni,legközelebbb akkor reagálok,ha esetleg a kérdésre jön válasz.Merthogy ez itt a lényeg.:)
hát...ha én biciklivel járnék,akkor elég korán kellene kelnem,mondjuk olyan hajnali 3-kor:D Úgyhogy ez kizárva.
Azért köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!