Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy kezelitek a tömegközleked...

Hogy kezelitek a tömegközlekedéses kellemetlen helyzeteket?

Figyelt kérdés

Én busszal járok minden reggel iskolába,35-40 perc az út.

Tolonganak,rálépnek a lábamra(nem egyszer,de még bocsánatot sem kérnek)a férfiak bámulnak és hangosan megbeszélik milyen nőnek tartanak,az öreg nénik háborognak.

Egy bizonyos kissebbség büdös,ordítozik és zenét hallgat,beleköt másokba.Nincs levegő,meg lehet fulladni.

Számomra ez a rémálom,annyira utálom,mire beérek az iskolába,elmegy az életkedvem is.

Ti hogy kezelitek ezt?Hogy tudtok nyugodtak,vidámak maradni,hogy ne induljon rosszul a napotok?

2011. aug. 31. 15:44
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
46%
Oké, ha úgy érzed, hogy beléd kötött az utolsó válaszoló, de az tényleg KISEBBSÉG nem pedig kissebbség.
2011. aug. 31. 17:15
 12/23 A kérdező kommentje:

igen,én is tudom,de elírtam,sajnos előfordul a legjobbakkal is,én pedig nem vagyok az.

Sőt,lehet még 1000hibát találsz az írásomban,de nem érdekel,mert nem a nyelvtan dolgozatomat írom.

2011. aug. 31. 17:24
 13/23 anonim válasza:
65%
Elírni egyszer szokás, nem háromszor :)
2011. aug. 31. 17:29
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Juj, szóval csak nyelvtan órán fontos a helyesírás? :D:D El vagy tévedve!
2011. aug. 31. 17:31
 15/23 A kérdező kommentje:

nyeltan órán és hivatalos dokumentumoknál tartom fontosnak.itt nem.

Nem vagyok egyébként jó helyesíró(ha nagyon odafigyelek azért megy,de nem szoktam megerőltetni magam),de nem szégyenkezem miatta,másban jó vagyok,amiben talán épp ti nem:D

Ha most azt gondoljátok elsűlyedek szégyenembe,akkor elég nagy tévedésben éltek.

Mivel nem szeretek vitatkozni,legközelebbb akkor reagálok,ha esetleg a kérdésre jön válasz.Merthogy ez itt a lényeg.:)

2011. aug. 31. 17:34
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Inkább "sűűűűűűűűűűűlyedjél" el szégyenedben. Magyar létedre a magyar nyelvet jól kéne használni!
2011. aug. 31. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 105-sel járok. Általában van ülőhelyem, és akkor magamba tudok mélyedni, állva én is figyelek mindenkit, fintorgok, meg kinevetek egyeseket. Zenét mindig hallgatok, úgy elviselhetőbb. Ha meglenne még a bicóm, tuti azzal járnék mindenhova. Utálatos dolog a tömegközlekedés :S
2011. aug. 31. 17:39
 18/23 A kérdező kommentje:

hát...ha én biciklivel járnék,akkor elég korán kellene kelnem,mondjuk olyan hajnali 3-kor:D Úgyhogy ez kizárva.

Azért köszönöm!:)

2011. aug. 31. 17:52
 19/23 FUTIKA13 ***** válasza:
én is a zenére szavazok,vagy tölts le kabaréfelvételeket a telefonodra,és azt hallgasd
2011. aug. 31. 18:17
 20/23 FUTIKA13 ***** válasza:
én is a zenére szavazok,vagy tölts le kabaréfelvételt a telodra,és azt hallgasd.Vagy vigyél magaddal egy dezodort,és fújd szét a villamoson.mindjárt vidám lesz a hangulat,de legalább nem lesz büdös
2011. aug. 31. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!