Hogy kezelitek a tömegközlekedéses kellemetlen helyzeteket?
Én busszal járok minden reggel iskolába,35-40 perc az út.
Tolonganak,rálépnek a lábamra(nem egyszer,de még bocsánatot sem kérnek)a férfiak bámulnak és hangosan megbeszélik milyen nőnek tartanak,az öreg nénik háborognak.
Egy bizonyos kissebbség büdös,ordítozik és zenét hallgat,beleköt másokba.Nincs levegő,meg lehet fulladni.
Számomra ez a rémálom,annyira utálom,mire beérek az iskolába,elmegy az életkedvem is.
Ti hogy kezelitek ezt?Hogy tudtok nyugodtak,vidámak maradni,hogy ne induljon rosszul a napotok?
Engem is zavar a tömegközlekedés. Rendszeresen úgy érzem, hogy belépnek a személyes terembe. Elküldtek vele pszichológushoz, meg minden más. Kórházban is feküdtem, gyógyszereztek, stb. Aztán úgy alakult az életem, hogy elkerültem Budapestről és rájöttem, hogy nem bennem volt a hiba. A budapesti tömegközlekedők egy része balkáni. Bár nem tudom mennyire használhatom ezt a jelzőt, mert 2 napja jöttem meg Szegedről és elámultam mennyire normálisan viselkedtek a járműveken (is) az emberek. Pedig Szeged inkább balkáni, mint Budapest, legalábbis földrajzilag. A budapestiek között vannak sajnos olyanok, akik nem képesek alkalmazkodni, nem képesek viselkedni és ilyenek.
Nekem az oldotta meg a helyzetem, hogy elköltöztem. Amíg ott laktam, sokkot kaptam és már ölni akartam, ezért vittek kórházba. Ott mondta az egyik pszichiáter, hogy próbáljam meg egy olyan helyen, ami igényesebb és igaza volt. A gyógyszerezés, a pszichiáter, a pszichológus nem lehet hosszú távú megoldás.
Igen,nekem is volt hasonló problémám,de már kezdek"kigyógyulni"már amennyire ez itt nálunk,Borsodban lehetséges.
Képzelheted,ennél még Pest is kultúráltabb:/
Hát na mindegy,csak pozitívan,mert én egy ideig még itt maradok a fenekemen.Úgyhogy 2órán belül már a tömegben ácsorgok,kívánj szerencsét sorstárs!:)) illetve "ex sorstárs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!