Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha valaki figyeli az ellenőrt...

Ha valaki figyeli az ellenőrt egész út alatt és csak akkor lokaszt, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 16:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
BKV
2009. júl. 28. 16:51
 2/14 anonim válasza:
100%
hát ha szerencséd van nem veszi észre, ha nincs szerencséd észreveszi... ha észreveszi akkor vagy balhézik és megbüntet vagy nembalhézik és megbüntet, vagy ha jó kedve van aztmnodja hogy legalább az út során valamikor kilokasztottad. Én igazából nem ajánlom.
2009. júl. 28. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Általánosságban? Csicskaság, pofátlanság.

De nem tudhatod, hogy az illető milyen anyagi körülmények között él, lehet, hogy neki ez a pár forint megtakarítás az jól jön. Persze nem szép dolog berántani a BKV-t, de a BKV is berántja eléggé az utasait azzal, hogy ilyen bérlet / menetjegy árak mellett sokszor csövesekkel és húgyban kell utazni.

2009. júl. 28. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem felb*ssza az agyamat, mert én minden hónapban megveszem a bérletemet, nem lógok, és az ilyen embereknek köszönhető, hogy ilyen magasak a bérletárak. Ha nem lennének bliccelők, nem kerülne ennyibe a bérlet, és akkor nem kellenének ellenőrök sem, stb, stb. Akiknek nincs pénzük rá, azokat segíteni kellene, hogy legyen bérletük, ne kelljen bliccelniük és stresszelniük ezen.
2009. júl. 28. 17:20
 5/14 anonim válasza:
kinek mi a pár forint,nekem minden hónapban fel kell mennem pestre fogászatra,had ne mondjam el,hogy 900ft a vonatjegyem,plusz mire eljutok az orvosig az egy ezres.na most nekem az az ezres nem egy pár forint,hanem évi 12 ezer..engem nem érdekel h.pofátlanság e,én szoktam figyelni,és ha látom h. föl fog szállni csak akkor lyukasztok.ja amúg volt h.lyukasztottam,csak 1megállóval véletlenül túlutaztam,de volt ugye érvényes jegyem,de amiatt az1 megálló miatt 6ezerre büntettek.na ennyit az emberségről meg a bkvról.én azóta figyelem az ellenőröket,hát nem tollas az én hátam se..
2009. júl. 28. 17:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Mire gondoltál "Akiknek nincs pénzük rá, azokat segíteni kellene, hogy legyen bérletük, ne kelljen bliccelniük és stresszelniük ezen." Mi lenne a segítség? Mondjuk napi alig 4000 ftból szerintem húzós h majdnem 3 napot csak azért dolgozzon valaki h legyen bérlete.
2009. júl. 28. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Kedves 3. válaszadó!

Mit gondolsz, lehetséges-e hogy nem csak a bliccelők miatt magasak a bérlet árak? Csak az egymást váltó BKV vezérigazgatók végkielégítése jusson eszünkbe, és ugye most is folyik egy ilyen ügy, ha nem is vezérigazgatóról van/volt szó.

2009. júl. 28. 18:34
 8/14 anonim válasza:

hidd el, a bkv jegyárak nem a bliccelők miatt nőttek meg ennyire. kész vicc, azt mondták, a legnagyobbb kiesést - a legnagyobbat- az okozta nekik, hogy az északi összekötőn járó piros vonaton az emberek rendszeresen 1 db megállót lógtak. aquincumtól újpest városkapuig.

nem tudom mire vélni ezt a kijelentésüket, de ők tudják...mindenesetre én inkább az eltűnt milliókat keresném vmelyik fejesnél...

hát forint... hátigen, a havi akár négy akár tízezer forint így is nevezhető... a mi családunkban havonta kéne vennünk egy felnőtt és három diákbérletet, sőt, jövőre 3 felnőttet és egy diákot.. ha jól számolom ez 34 ezer forint összesen, igaz, anyumnak visszafizetik a hó végén, de akárhogy nézem amit követelnek az mondhatni teljesíthetetlen.

nyáron a három diákbérletből megveszünk kettőt és cserélünk. és az is sok, igenis az.

nem tudom mit hisznek, majd aki nem bírja megfizetni ezeket az árakat autóval fog járni? vagy űrhajóval?

jabocsi, a kérdés... én megértem. már amúgy is akkora stresszt él át szegény, hogy nem kell még gondolatban is szapulni.

2009. júl. 28. 18:38
 9/14 anonim válasza:
hát forint :D pár forint :)
2009. júl. 28. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:

hát igen ezek a 100 000 000ft kielégítések. Kicsit túlzás nem? az 11000 felnőtt bérlet kb. ha jól számolok. Havi hányat vesznek kb.? Akkor pár hónapot ajándékoztunk neki.

:o(

2009. júl. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!