Ha valaki figyeli az ellenőrt egész út alatt és csak akkor lokaszt, mit gondoltok erről?
Általánosságban? Csicskaság, pofátlanság.
De nem tudhatod, hogy az illető milyen anyagi körülmények között él, lehet, hogy neki ez a pár forint megtakarítás az jól jön. Persze nem szép dolog berántani a BKV-t, de a BKV is berántja eléggé az utasait azzal, hogy ilyen bérlet / menetjegy árak mellett sokszor csövesekkel és húgyban kell utazni.
Kedves 3. válaszadó!
Mit gondolsz, lehetséges-e hogy nem csak a bliccelők miatt magasak a bérlet árak? Csak az egymást váltó BKV vezérigazgatók végkielégítése jusson eszünkbe, és ugye most is folyik egy ilyen ügy, ha nem is vezérigazgatóról van/volt szó.
hidd el, a bkv jegyárak nem a bliccelők miatt nőttek meg ennyire. kész vicc, azt mondták, a legnagyobbb kiesést - a legnagyobbat- az okozta nekik, hogy az északi összekötőn járó piros vonaton az emberek rendszeresen 1 db megállót lógtak. aquincumtól újpest városkapuig.
nem tudom mire vélni ezt a kijelentésüket, de ők tudják...mindenesetre én inkább az eltűnt milliókat keresném vmelyik fejesnél...
hát forint... hátigen, a havi akár négy akár tízezer forint így is nevezhető... a mi családunkban havonta kéne vennünk egy felnőtt és három diákbérletet, sőt, jövőre 3 felnőttet és egy diákot.. ha jól számolom ez 34 ezer forint összesen, igaz, anyumnak visszafizetik a hó végén, de akárhogy nézem amit követelnek az mondhatni teljesíthetetlen.
nyáron a három diákbérletből megveszünk kettőt és cserélünk. és az is sok, igenis az.
nem tudom mit hisznek, majd aki nem bírja megfizetni ezeket az árakat autóval fog járni? vagy űrhajóval?
jabocsi, a kérdés... én megértem. már amúgy is akkora stresszt él át szegény, hogy nem kell még gondolatban is szapulni.
hát igen ezek a 100 000 000ft kielégítések. Kicsit túlzás nem? az 11000 felnőtt bérlet kb. ha jól számolok. Havi hányat vesznek kb.? Akkor pár hónapot ajándékoztunk neki.
:o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!