Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok a bliccelőkről?

Mit gondoltok a bliccelőkről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Ezen sosem gondolkoztam. De régen én is az voltam, így szerintem jófejek :DDDD
2010. jan. 25. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
:))))
2010. jan. 25. 12:35
 3/8 ThodEE GoD ***** válasza:
Én is ellógtam mostanában pár jegyet pesten, de ha belegondolsz H 300Ft 1 jegy, és az utazás minősége és megbízhatósága 0la, ebből kiindulva van aki esetében megértem, és normálisnak találom.
2010. jan. 25. 12:36
 4/8 anonim válasza:

A fodrásznál sem fizetsz, ha megváratnak, vagy nem úgy néz ki a hajad, ahogy elképzelted?

Én ezt gondolom.

2010. jan. 25. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:

én semmit. Ha pesten járok, én is bliccelek. Lassan 3 év alatt megspóroltam több tíz, de lassan 100 ezer forintot. Ha megbüntetnek, elkérem ismerősöm bérletét, amin nincs szám, ráírom az enyémet és 3000-rel megúsztam.

Kész rablás, rohadt drágák a jegyek.

2010. jan. 25. 15:40
 6/8 anonim válasza:

Egyébként a fodrásznál feltakarítják a hajat, a bkv-nál a takarítást meg ne firtassuk...

a fodrásznál nem életveszélyes eszközökkel készítik a hajad, a bkvnál...

és ezt folytatni lehetne még jó sokáig:)

És amúgy a bkv-nál is vannak rohadt mocskos eszközök hogy ráverjék valakire hogy bliccel, hiába van érvénye jegye...

2010. jan. 25. 20:52
 7/8 anonim válasza:
én nemszoktam bliccelni mivel ingyé utazok vonaton :P de szerintem aki bliccel azt megértem mert én vonattal járok suliba és elég okádék kinézete van egynéhánynak...
2010. jan. 27. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki megtehetné, hogy megveszi a jegyet, bérletet, azt elítélem ha bliccel. De egy olyan helyzetben, amikor Budapest ezen szegletében se jegyet, se bérletet nem lehet mindig kapni, olykor egyiket se, és csak a buszvezetőtől lehet jegyet venni, és azt is úgy tettem legutóbb, hogy apróban adta a visszajárót és vártunk vagy 2 percet indulásig. Tehát önhibámon kívül rá voltam kényszerítve, hogy drágábban utazzak. Biztos azt gondolja a BKV, hogy milyen jó üzlet neki, hogy a főváros kieső szélein hanyagolja a jegy-és bérletkiadást.
2014. aug. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!