Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Történt már veletek tömegközle...

Történt már veletek tömegközlekedésen valami ciki sztory? Vagy láttatok már ciki dolgot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 17:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
azért merült fel bennem a kérdés mert én a minap úgy zuhantam meg a buszon hogy a 3 éves lányom a kezemben volt és együtt estünk. Igaz nem a mi hibánk volt,én tettem volna fel a buszra mert fellépni még nem tud és kiállt a padlólemezből egy darab én meg nem láttam és pofára estünk. Nekem ez volt a legcikibb ami velem történt de látom ettől sokkal gázabb esetek is vannak :)
2011. márc. 24. 23:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem pl. az történt (.osabban nem is velem, de láttam), h mentem haza a suliból (szegedi vagyok, és most épp van a 4es v.vonal felújítása...) felszálltam a villamospótlóra, volt egy húgyszagú, járókeretes öregasszony a buszon (együtt szálltunk fel)... tömegnyomor volt, volt egy üres hely (a tömeg közepén) ahova senki nem ült le. A mama felemelte a járókeretet, kicsit ferdén is tartotta, h a lába előrefele legyen, h tudjon dúródni, elkezdett szaladni a hely felé, egyszer a busz befékezett, a mama meg a tömegben úgy hanyattesett a busz közepén, h letarolt néhány (pontosabban 15-20) embert a busz közepén, engem PONT NEM vitt el a dominó, mert a mama másik oldalán álltam ( :) ), ráadásul az utolsó ember jól be is vágta a padlóba a fejét, h halatszott a busz végében is, de nem lett semmi baja, csak meglepődött, mert úgy kelt fel, h azt se tudta hol van... xDxD úgy beröhögtem a buszban (megjegyzem: 2 ember volt, akit nem vitt el a hullám én, meg egy osztálytársam), senki más nem röhögött, csak én, az otársam, meg a vezető, de a vezető úgy, h szinte röfögött (kb. így: höhöhöhöh-khhhh-höhöhöh-khhh-khhh-höhöhöhö)
2011. márc. 27. 00:26
 23/24 anonim válasza:

Én egyszer beestem seggel a buszon a két üléssor közé.

Egyszer elaludtam a buszon, és arra ébredtem, hogy egy autista fiú az arcomhoz nagyon közel csücsörít. Ha nem lett volna autista, tuti pofán vágtam volna. Így is majdnem megtettem, annyira megijedtem :D

2018. aug. 6. 10:03
 24/24 anonim válasza:
Igen van, egyszer felszálltak a romák a vonatra, egy fogú öreg(nek kinéző) cigányasszony fogta a sörösüveget és az egy szem fogával felpattintotta. Ilyet még nem is láttam. Ráadásul mindezt úgy, hogy látszott rajta, hogy ez neki általános, mindennapos dolog. Jegye persze nem volt.
2023. szept. 10. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!