Én a tömött buszon kapaszkodtam felül, amikor mögém állt egy pali nagyon szorosan, és megéreztem, hogy erekciója van, próbált dörgölőzni, én meg azt se tudtam, mit csináljak... végül kibújtam a tömegből, és leszálltam.
A másik: kanyarnál beleültem egy öreg néni ölébe, aki ráadásul egy tálca cukrászdai süteményt tartott...:))
A trolin egy fiú bekakilt, bűzlött az egész troli, szegénynek a feje tűzpiros volt, alig várta, hogy leszálljon.:))
2011. márc. 19. 18:32
12/24 anonim válasza:
Régen történt velem a buszon...
Cigány madame, meg a 8 pulya utazik a buszon, már eleve gusztustalanok voltak, mert köpködték a szotyolát... Egyszer csak megfogja a madame az egyik pulyát, bekapja az orrát, megszívja, és kiköpi a padlóra. -a itt fordult fel a gyomrom, és leszálltam, 10 megállóval előbb...
2011. márc. 19. 19:40
13/24 anonim válasza:
az orrszívás visz mindent!
2011. márc. 19. 20:27
14/24 anonim válasza:
kb 3 éve történt: Utazok a buszon suliból hazafelé én barom arra szálltam fel ahol tömegnyomor volt busz közepén álltam szó szerint a tömeg tartott állva annyira bevoltunk zsúfolva és a mellettem álló csaj akkorát okádott hogy 10en tiszta hányás lettünk hát fantasztikus volt le is száltam a buszról 2 megállóval eöbb hazafele meg lehányt pulcsiba és kabátba mentem haza többen mondták hogy na mivan sok volt a pia?
2011. márc. 19. 23:04
15/24 anonim válasza:
hát nem is tudom h melyik a durvább az én sztorim mikor a vödörbe szart a buszon v az orrszivós
2011. márc. 19. 23:11
16/24 anonim válasza:
Nálam a vödrös sztori vitt mindent. Ha lesz több időm leírok pár sztorit mert voltam tanúja 1-2 dolognak:D
2011. márc. 20. 12:39
17/24 anonim válasza:
Múltkor a mozgólépcső egy kis csajnak letépte a cipőtalpát, az mondjuk érdekes volt, nem tudom mit csinált utána:)
2011. márc. 20. 14:33
18/24 anonim válasza:
Egy nyári napon busszal mentem hazafele kb féluton felszállt két velem egykorú csaj jól néztek ki szinte biztos hogy starndról tarthattak haza mert lehetett látni a cuccaikat egyiken egyberészes szoknya volt kb térdig érő, mellettem álltak én ültem egyszer a busz fékezett egyik csaj hopp bele az ölembe majdnem be is verte a fejét szoknya meg felcsúszott és hát nemvolt bugyi rajta, fú szegény leányzó nagyon beégett tiszta vörös volt a feje kb a fél busz látott mindent kicsit én is beégtem mert elég váratlan volt szegény csajt nagyon sajnáltam :)
2011. márc. 20. 22:29
19/24 anonim válasza:
Elég sokat utazok napi szinten is. BKV, Volán, autó.
Tömegközlekedési eszközön eleve nem ülök le! Így a húgyba ülés kizárva egyből. A másik, ha ciggerek felszállnak, én jó messzire megyek tőlük. Nem vagyok kíváncsi rá, ahogy állatok módjára viselkednek, hangosan zenét hallgatnak, ordibálnak, büdösek, stb.
Szerencsére egyéni sztorim nincs. Az orrszívós mindent vitt! UNDORÍTÓÓÓÓÓÓ.
2011. márc. 24. 11:14
20/24 anonim válasza:
Én egyszer rohantam a buszpályaudvaron a busz után és hatalmasat takartam vagy 100 ember szeme láttára :D A legrosszabb az volt, hogy nem mertem felállni, mert felhorzsoltam az oldalamat ami ettől lezsibbadt és azt hittem eltört a medencém. Vagy 2 percig ültem a járda közepén és tapogattam magam, hogy tényleg el-e tört valamim. A legjobb az volt, hogy mindenki kikerült és senki meg se kérdezte, hogy jól vagyok-e? F/19
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!