Az ciki, ha átülök egy másik autóba nem érzem úgy az autót?
Nem mondom, hogy profin vezetek, hanem inkább csak "tudok"' vezetni. De4, ha átülök ismerősöm/tesóm, vagy bárki más autójába, akkor nem érzem úgy az autót.
Egyik kicsit keskenyebb, szélesebb, más, mint amihez én szoktam.
És már volt, hogy kanyarodásánál tesóm kocsiját kissé "megpadkáztam" a hátsó kerékkel, mert szélesebb,. mint amihez szoktam.
Ez most gáz? Nem is tudnék autót vezetni, vbagy másnak is át kell szoknia egy másik autóhoz?
Nem, minden autónak megvan a saját tulajdonsága. Máshol vannak a kapcsolók, más a menettulajdonság, a kilátás, a tükrök, a holtterek, a váltó, a váltási fokozatok, fék hatásossága, másképp reagál a gázadásra, és még hosszan lehetne sorolni.
Még azonos típusnál is érhet meglepetés, máshol fog a kuplung, a fék.
Gyakorlott vezető azért hozzászokik ezekhez néhány km után, de nem kell szégyellni alaposan kifaggatni a tulajdonost, mi micsoda és mire vigyázzunk.
Az is probléma, hogy bizonyos típusoknál alig érezni a sebességet, pl. 130 annyi, mint a másiknál 80.
Dehogy gáz,teljesen normális.
Profi sofőrnek is idő kell mire átszokik.
Főként a parkolás a necces rész amikor rutinból kanyarodna az ember de csak óvatosan tapogatja a határokat ...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!