Tömegközlekedésen vicces/érdekes jelentet?
Szoktatok látni, vicces, érdekes, jelenetet, beszélgetést?
Ha igen, mi volt az, és hol?
Nekem egyszer a buszon, egy hapek az ajtónál állt, lazán, táska a lábánál, kinyílik az ajtó a megállóba, még gurult a busz, legurult a táskája a lépcsőn, tök lazán lemegy érte, és vissza szállna, erre becsukódik az ajtó. :D
Részeg fószer ugatott a soförnek hogy álljon már meg, szídta mint az állat.
Egyik cigánygyereket piszkálták és ő visszaugatott, erre egy magyar gyerek azt mondta neki hogy "én legalább dolgozok nem úgy mint te"(el általánosságban a cigányokra értette). Elkezdett fél busz röhögni, a gyerek meg csak hőbölgött. Nem tudom mi történt utána mert leszálltam.
Volt még olyan is hogy egy csaj véletlenül kirántotta a tampont a táskájából, de jól kezelte a helyzetet, úgy csinált mintha mi se történt volna és felvette a földről. Lehet nem nagy cucc de volt ilyen is.
nekem az volt a 62 és a 3 as vilamos vonalán hogy egy csöves cigó nő fel szált ..az még nem lett volna baj, de magába beszélt és össze visza mászkált .persze össze fogdosot mindet ...volt fent 3 kopasz csávó nagy darab..azok aztán be szoltak hogy " kussolsz vagy le szálsz izaura "
alig birtam vissza tartani a röhögést :D
Buszon előttem ült két idősebb vidéki nő. Azt mondja az egyik - Hallom megszületett az unokád, és hogy hívják?
A másik hosszasan tanakodik- Evett? Ivott? Ja nem, Ivett!!!
Na ezen szakadtam a röhögéstől...
Volt ám :)
Télen buszon utaztam és a megálló előtt voltunk ezért mindenki felsorakozott azon a kis "folyosón" a buszos meg satufékezet és mivel tiszta havas, saras volt a padló ezért velem együtt még vagy 7-en taknyoltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!