Kismotorral vicces, bringával nem?
mert a bicót te hajtod, a kismotort meg nem. ha tolod 100-200 kilómétert a robogót akkor arra is felkapják a fejüket.
a kerékpározás sport, a robogózás pedig közlekedési forma.
ha én autóval 1000 km-ert vezetek akkor kiröhögnek hogy erről beszélek, ha maratont futnék akkor az rendben lenne.
Itt pont az a lényeg,hogy hülyének néznek,hogy kinozom magam kismotoron 100-200km-en keresztül.(kényelmetlen,lassu,fárasztó,stb...)
De azt mondom,hogy ugyanezt bringával tettem meg,arra nem mondanak semmitt.(max annyitt,hogy az már szép távolság)
Mert a biciklizés egy sport, az ember a lábizmainak fejlődése érdekében vagy szimplán szórakozásból - de saját erőből teljesíti a kilómétereket.
Ha pedig motorral mész túrázni, az csak a benzin kilocsolása az ablakon, miközben egyensúlyozol. Nekem a motor inkább a közlekedőeszköz mint a szórakozás kategória, de ha te másképp érzel akkor szard le a többi véleményét és menj túrázni. Végülis kell tudniuk hol voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!