Tömegközlekedésen vicces/érdekes jelentet?
Szoktatok látni, vicces, érdekes, jelenetet, beszélgetést?
Ha igen, mi volt az, és hol?
Nekem egyszer a buszon, egy hapek az ajtónál állt, lazán, táska a lábánál, kinyílik az ajtó a megállóba, még gurult a busz, legurult a táskája a lépcsőn, tök lazán lemegy érte, és vissza szállna, erre becsukódik az ajtó. :D
Pest megye déli-délkeleti része, Volánbusz helyközi járat, tipikusan olyan, ami mindig tele van/volt, oldskool csuklós busz jó sok ajtóval.
Egy adott megállóban kidobálta az utasokat a sofőr, aztán indultunk tovább. Igen ám, de a hátsó ajtót nem csukta be, vagy lehet hogy be akarta csukni, csak valami műszaki gebasz adódott. Szóval a következő megállóig, azaz egy jó öt kilométeren át nyitott hátsó ajtóval utaztunk... :) ami határozottan nem vicces, főleg hogy februárban volt ez talán, de azóta se volt velem ilyen. Fostam nagyon akkor, mert tele volt a busz, és persze az ajtónál álldogáltam pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!