Történt már veletek tömegközlekedésen valami ciki sztory? Vagy láttatok már ciki dolgot?
én sima közlekedésben láttam. álltunk az ut szélén mert akkora eső volt h mindenki megvárta h elmenjen a vihar és tőlünk 200 méterre belecsapott a villám a fába és az előttem parkoló csaj ugy megijedt h beszart. kiszállt a kocsiból és farmert meg a bugyit le (eldobta) és 1 pólóban meg 1 punciban szállt vissza :):):):) XD
csináltam képet is csak nem lehet rendesen kivenni mert csaj futott xd
Ha cikinek számít, akkor igen.
Egy elsős roma kisgyerek a brutál nagy márkás táskáját maga mellett tartva a megtömött buszon nem zavartatta magát, hogy helyet adjon akárkinek is.
Egy idős néni, komolyan állni alig tudott, meg ott szenvedett mellette.
Ezt már nem bírtuk nézni, mondtuk, hogy -drága fiam, a táskádnak nem vettél jegyet, a néni már hadd üljön le...
Na, akkor a kis pöttyöm (komolyan 6 éves kis tökmag) kikelt magából, szorosan fogva a táskát, beledöngölte az ülőhelybe, hogy ő egyedül óhajt ülni...
Na, egy meglett pasi eddig bírta, fogta a táskát, és el akarta emelni.
Erre a tökmag megkarmolta, a megtömött buszban lévő tömeg mozgolódni kezdett, azt hittem, minket is agyonnyomnak, mindenki látni akarta, hogy akció van.
A pasi persze adott neki egy megérdemelt gyors simítást az arcára, mire a tökmag a felmenőit kezdte emlegetni, hogy majd ezért zsigerelés lesz...
Végre leült a néni, komolyan, még ő szégyellte magát, pedig megérdemelte az ülőhelyet. Erre a tökmag elkezdett kiabálni vele, meg lökdösni, hogy menjen arrébb, és egyszer csak elkapta a néni kezét, és megharapta erősen.
Ekkor többen is egyszerre kiáltottak a vezetőnek, hogy állítsa meg a buszt. Az azt hitte, rosszul van valaki (nyár volt), gyorsan megállt.
Képzelheted, rendőrség lett a vége, de tovább nem tudom, mert nem sikerült kihúznom senkiből semmi infot.
Elég ciki? Mert én csak szemlélődő voltam, de így is rossz volt látni.
Még sok éve történt, mikor divatban volt a lapszoknya.
Az egy olyan ruhadarab, amit meg kell kötni derékban, és bokáig ért. :) Hátha vannak fiatalabbak is.
No...
Egy ilyen lenge ruhadarabot viselő lány szállt volna le a mozgólépcsőről, de beakadt, és letépte róla.
Ott állt egy szál pólóban-bugyiban.
De hamar akadt egy uriember, aki kisegítette az ingével. :)
A többit nem tudom, mert jött a metró.
Füstölt a busz.
Kegyetlenül büdös volt valaki a buszon.
Cigányok kiabáltak a buszon.
Semmi extra nem volt eddig.
Mentem hazafele ültem a metrón előrehajolva két könyökömmel a combomon támaszkodva, mellettem ülő idősebb asszony már a Ferenciek terénél elaludt, végig aludta az utat, a végén már teljesen rám dőlt, ahogy előre voltam hajolva a feje+nyaka bedőlt a hátam mögé, nekem támaszkodva. A végállomásig utaztam egészen Köki-ig, de fel sem tudtam volna állni mert ha felállok az asszony ráesik az ülésre teljes súlyával. Ahogy beértük Kökire fel kellett keltenem mert hát muszáj volt felállnom, hát mondhatom eléggé zavartan érezte magát. :D
18/F
teszkójárat hazafelé és a kiscigánygyerek (10-11)a frissen vásárolt felmosóvödörbe belefektette a kábelt Brrrrrrrr
olyan bűzt azóta sem éreztem Pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!