Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szídják a budapesti...

Miért szídják a budapesti közösségi közlekedést?

Figyelt kérdés
Bliccelős témájú poszt a FB-n, én megjegyeztem, hogy nem értem a bliccelőket, mikor nálunk már-már nevetségesen olcsó a budapesti közösségi közlekedés, erre jön egy figura, röhögőfejez és ezzel áll elő: "majd ha normális elfogadhato szolgáltatást nyujtanak akkor lesz jegy vagy bérlet addig ne akarja kérni mert nincs". Namost ha egy balf@sz elkezd fröcsögni az nem ihlet kérdés kiírást, de tényleg érdekelne, hogy mit van mit szídni rajta? Pontosak, jók a járművek, a HÉV valóban kicsit avítt, de elvisz az is, a kijelzők, a menetrendek tejlesen jók. Sokrétű árfekvésű jegyek, bérletek állnak rendelkezésre. Szerintem a budapesti "tömegközlekedés" az EU-n belül is kiemelkedő ár/érték arány. De érdekelne, hogy más hogy gondolja. Nem a magyarsavanykás magyarfrusztrált "semmisejó" és a "szar se elég büdös" mentalitású nyomorultak véleménye érdekel, hanem akinek vannak észérvei és megalapozottan kritizálja.

2024. máj. 6. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
18-ból járok a 11-be, nem kis távolság, de teljesen megbízható.
2024. jún. 2. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!