Az okosjegy csak adott vonatra szól?
Pl. 3 órási vonatra veszem, de nem érem el csak a 4 órásit akkor arra már nem szállhatok fel vele?
Amikor nem okosjegyet vettem volt hogy későbbi vonattal is mehettem, okosjegynél mi a helyzet?
Igen.
"Pl. 3 órási vonatra veszem, de nem érem el csak a 4 órásit akkor arra már nem szállhatok fel vele?"
Nem szállhatsz fel.
"Amikor nem okosjegyet vettem volt hogy későbbi vonattal is mehettem, okosjegynél mi a helyzet?"
Csak az adott vonatra érvényes.
Ha IC-re veszek jegyet ott van konkrét hely jegy? ahova ülhetek?
Úgy emlékszem volt, amikor vettem (csak nem oda ültünk)
de lehet rosszul emlékszem, és nem tudok "foglalni" konkrét helyet?
És azt hol látom, hogy mennyi a helyjegy része?
3410 Ft a jegy, ha nem érem ér a 4-es vonatot csak az 5öst akkor a jeggyel mi történik? csak hely jegyet kell újat venni?
Nem látom a jegynél, hogy az külön mennyi, csak azt látom, hogy 3410 a jegy összessen
"nem vonathoz kötött
visszaváltható
helyfoglalást nem tartalmaz"
Ennyit látok, ez alapján ha lekésem a következővel is mehetek, mivel nem vonathoz kötött és nem tartalmaz helyfoglalást
Okosjegynél nincs külön ára a helyjegynek, mivel rá is van írva a jegyre, hogy az csak adott vonatra érvényes.
Ha azt nem éred el, akkor bukta az egész jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!