Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Okosjegyet vonatra hogy tudok...

Okosjegyet vonatra hogy tudok venni?

Figyelt kérdés

Tavaly utaztam vonattal Békéscsabáról Budapest keletibe és emlékszem, hogy valami töredék áron vettem a jegyet és mondta a kalauz, hogy ez úgynevezett okosjegy. Viszont most nézem a Máv alkalmazásban és most 5e Ft körül van 1 jegy oda.

Nincs már ez az okosjegy? Vagy csak én nem találom?

febr. 17. 16:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Érdekes a MÁV appon 5e Ft-ért mutatja de az új elvira oldalon 2700- 3400 Ft
febr. 17. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Okosjegyet 1 nappal utazás előtt tudsz csak venni, de akkor is limitált számban. Ha az elfogy, akkor csak teljes ár van.
febr. 17. 16:42
 3/9 A kérdező kommentje:

"Csak elővételben váltható, legkésőbb a vonatindulás előtti napon."

Ez alapján nem csak 1 nappal előtte, hanem legkésőbb előtte 1 nappal (ha marad jegy)

Az új elvira oldalon néztem és 2700- 3410 Ft ennél olcsóbb nem hiszem, hogy lesz

febr. 17. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, legkésőbb a vonat indulását megelőző naptári napon kell megvenned és akkor is limitált a darabszám. Az idézett 2700 Ft körüli ár egy jó ajánlat erre a távra.
febr. 18. 14:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem minden jegy 2700 pár vonatra láttam
febr. 18. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak neten lehet okosjegyet venni, pénztárban, automatában nem, és ott is csak előző napig.
febr. 19. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
A MÁV appban ia lehet okosjegyet venni. Ha mát nem ad, akkor elfogyott m
febr. 19. 20:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
febr. 19. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

#2:

Téves információ.

Nem "csak" egy nappal előtte. Maximum, az előtte lévő nap végéig. De okosjegy van már az indulás előtti 2., 3., 4. stb. napon is. Tessék megnézni appon vagy weben.

És a MÁV a kedvezmények "racionalizásálsa" óta (amit kedvezőnek harangozott be), többek között:

1. Első osztályra (IC-re biztosan), már nem lehet okosjegyet venni

2. Egyes vonalakon teljesen eltűnt az okosjegy.

márc. 27. 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!