Hova lettek az okosjegyek Debrecenbe?
Figyelt kérdés
Szombaton utaznék, kéthetente utazom ezen a vonalon. Eddig is voltak olyan járatok amikre ilyenkor már nem volt okosjegy, de többre még az előtte lévő nap is volt. Most viszont egyikre sincs. Pedig azt gondoltam, hogy az országbérlet miatt sokan átülnek a sebesre és még több hely is marad az IC-n. A baleset miatt ennyire megugrott volna az utasszám?2023. máj. 9. 10:08
1/4 anonim válasza:
2023. május 4. csütörtök, 16.26 / Utolsó módosítás: 2023. május 6. szombat, 16.43
Informatikai hiba miatt továbbra is akadozik, illetve több vonalon nem érhető el az Okosjegy a MÁV app és az ELVIRA értékesítési rendszerében. A szakemberek jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán, várhatóan napokon belül ismét akadálytalanul megvásárolható lesz a kedvezményes díjtermék.
Köszönjük utasaink türelmét!
MÁVINFORM
2/4 A kérdező kommentje:
Remek, ezt én is olvastam, de elég régi, gondoltam ennyi idő alatt megjavítják, de miért is tennék, ha ez nekik plusz bevétel.
2023. máj. 9. 10:21
3/4 anonim válasza:
Beleborította a szerverbe a kávét a rendszergazda
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, de menjenek a kûrva anyjukba, amiért nem biztosítanak olcsóbb utazást a kedvezőtlenebb eljutasi lehetőségek ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!