Debrecenben vagy Miskolcon miért nincsen metró, ha villamos már van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 15:10
1/16 anonim válasza:
És Troll Li miért nincs?
Mégis milyen megfontolásból kellene metró?
2/16 anonim válasza:
Nem építettek, mert nincs akkora utasforgalom, hogy megtérüljön.
De igazából 200 ezer fő alatti városokba sehol nem építenek metrót a világon, egyetlen kivétel a svájci Lausanne.
3/16 anonim válasza:
1. Troli az van az egyik városban.
4/16 anonim válasza:
Mert semmi szükség rá. Kisváros mindkettő, ha a hazai helyett világviszonylatban nézzük. Nem éri meg, nincs akkora utasforgalom, nincsenek akkora távolságok, mint egy több millió lakossal rendelkező városban.
5/16 anonim válasza:
Éppenséggel Budapesten is csak kb. 9 km a kettes, de Miskolcra, Debrecenbe elég lenne 4-5 km. Vagy annyi sem. Viszont minimum 5x drágább lenne kiépíteni, mint villamosvonalat.
6/16 anonim válasza:
Kérem vigyázzanak! A Lopott bronzszobor megálló következik.
7/16 anonim válasza:
1 - Debrecenben van troli, Miskolcon nincs.
8/16 anonim válasza:
3. és 7. Hol írtam én troliról?
9/16 anonim válasza:
3 vagyok. Kérdezed, h troli miért nincs? Miskolc, Debrecen a téma, Debrecenben van. Miskolcon nincs. Meg még van Szeged, Budapest kész, Magyarországon 3 városban van.
10/16 anonim válasza:
Mégis hova kellene e városokban metró ? Ahhoz azért kellene egy stabil , közel 10 kilométeren egy irányban becsatornázható , óránként tízezres nagyságrendű utasáramlat, hogy megérje nehézmetrót építeni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!