Ki miért szereti a Tömegközlekedést?
Figyelt kérdés
Miért választottátok ezt? És melyik terület (buszok, metrók, vonatok stb.) érdekel?2022. dec. 24. 12:42
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem “szeretni” elég fura kérdés… vagy efelé billen a mérleg vagy az autó felé. Inkább szerintem előnyök-hátrányok vannak.
Jó például, hogy nem szennyezem a környezetet, nem ragadok a dugóba, nem kell parkolóhelyet keresni, vagy pl menet közben tudok olvasni, egyetem alatt például ott tanultam.
13/15 anonim válasza:
Alkoholista vagyok, így legalább mindig leihatom a magam rendesen. Autóval már rég megdöglöttem volna he!
14/15 anonim válasza:
Nem igazán tudom azt mondani hogy szeretem. Igaz ez pont az a dolog ami nem is azért van hogy szeressük, hanem azért hogy használjuk.
Egyszerűen vannak helyzetek, helyek ahol muszáj használnom.
Belvárosban horror autóval járni és kényelmesebb lehet a villamos vagy metró.
Kéktúrázás közben autótól az indulási pontig, sörözős este után.
15/15 anonim válasza:
Nem akarok autóra költeni, így nincs más választásom. De amúgy nagyon sok idegesítő tulajdonsága van. Például büntetlenül késhet, az IC és a gyorsvonat kivételével, de ott sem elegendő mértékű a kártérítés. Akkor is büntetnek, ha ők nem biztosítják a felszállás helyén a jegyvásárlást (ez főleg a BKK-ra és bizonyos nagyobb városokra igaz), mert egyáltalán nincs semmi, rossz az automata, zárva van a pénztár. Az összhangról ne is beszéljünk, házon belül is megesik, hogy látod kigördülni a járatot amire átszállnál, házon kívül meg csak álom, például a szegedi IC-ről a 2-es villamost látod elmenni, ha még jegyet is kell venned a sprint se játszik, visszafele dettó, és ez nem jár olyan sűrűn mint a pesti villamosok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!