Van olyan busz féle, amelyik egyik munkásokat szállít haza munka után?
Figyelt kérdés
Hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de az érdekelne hogy létezik-e olyan szolgáltatás, hogy este 10 körül mikor már tömegközlekedés nincs, akkor jár-e olyan kisbusz ami össze szedi az embereket az előre megbeszélt helyen és elviszik őket haza.ma 09:46
1/5 anonim válasza:
Ha kifizeti valaki, akkor lesz ilyen szolgáltatás.
2/5 anonim válasza:
A legtöbb nagy multinak van ilyen szerződéses járata, de ez csak egy céggel van leszerződve, olyanról nem tudok, hogy pl egy ipari parkban felcsipegeti munka után a dolgozókat több cégtől.
Biztos lehetne erre vállalkozót találni, csak magánemberként ennek szervezését nem vállalja be senki, mármint, hogy több cégtől összeszervezni a dolgozókat, ráadásul általában 3 műszakra szervezik, hogy ne legyen üresjárat, mivel a cégek csak annyit fizetnek egy dolgozó után,mint amennyibe a helyközi bérlet kerül. Igény amúgy biztos lenne rá, csak akkor egy buszos vállalkozónak kellene hirdetnie magát, hogy indítana ilyen szolgáltatást,azt én is igénybe venném, mert jelenleg vagy 2 busz és legalább 1,5 óra utazás, vagy autó az opció.
4/5 anonim válasza:
Én annyit tudok javasolni, hogy a ha a munkahelyed közelében van valami céges járat, és magánvállalkozó a sofőr, akkor letudod vele beszélni, hogy felvegyen téged is, hiszen az neki is pénz. Volt, hogy mi is vettünk fel útközben embert aki nem a cégünkhöz jött.
5/5 anonim válasza:
10 órakor a nagyvárosokban szokott még lenni menetrend szerinti busz. Ha nincs és tömeges igény van rá, nem csak te használnád egyedül, jelezd az önkormányzatnak, hogy lenne erre igény és rendeljék meg a helyi tömegközlekedési cégtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!