Hogyan ütközhetnek buszok frontálisan?
Rosszullét pl. előzés közben, vagy előre kiszámíthatatlan meghibásodás, és van még pár opció.
Ettől nem a BKK alkalmatlan...
Ha te szívinfarktust kapsz az autópályán, és felborulsz az autóval, akkor nem te vagy alkalmatlan, és nem is az autód gyártója....
Milyen büntetőfékezésről zagyváltok? Nem először olvasom ezt.
A villamos a tilos jelzésnél állt, a másik ráfutott.
Itt történt a mai baleset:
Nem tűnik problémás helynek, sokkal inkább az út végén. Ott sem jobbra, sem balra nem egyszerű.
Friss még a dolog, találgatni felesleges.
Most komolyan! Mi a túrót nyomtatok le egy sajtóhír megosztásán? rosszul lett a járművezető. De komolyan!
Csuklós busszal, teli utassal azért nem olyan könnyű a kormányt elrántani. az út sem széles, és forgalom is lehetett.
A környéken lakom. Nem tudom, hogy pontosan mikor történt, de reggel elég élénk forgalom szokott itt lenni.
Kérdezö: garantáltan nem szoktál vezetni rendszeresen, ha ilyen naív ötleteid vannak.
Elöször is, rengeteg esetben jön a te oldalaon egy jármü szembe - mert pl elöz vagy valamit kikerül, emiatt egyetlen gyakorlott vezetö sem esik pánikba.
Másodszor egy átlagos városi úton nem sok hely van kikerülni, föleg, mert egy csomó más jármü is van, amiket szintén figyelembe kell venni.
Egy frontális ütközést még lakot területen kívül sem lehet igazán kikerülni, mert egyrészt nincs rá idö, másrészt nincs rá hely, azaz nincs rá lehetöség.
Egyébként ugyanez érvényes a büntetöfékezésekre is, azok ugyanis féktávolságon belül történnek, azaz hacsak nem váltasz át repülö-móduszba, semmi esetélyed bem belemenni!
#10: lopom a mondást, még nem ismertem... :-DDDD
(legutóbb azt hallottam, hogy olyan sötét vagy, hogy az éjjeliőr kutyája melléd harap :-D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!