Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?
Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).
Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.
A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.
Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?
Szóval 1 db ember kísérlete. Fogalmunk sincs, milyen műszerrel végezte, milyen körülmények között, milyen egészségi állapotban, de még azt se, milyen maszkban. De amit állít, az szent.
Amúgy háziorvos oltott tavasszal, csoportban, maszkban természetesen, rajtam ffp2 volt. 99% volt a szaturáció, de a csoportban mindenkié jó volt. Akkor már egy ideje maszkban ülve.
Szóval az én szervezetem enyhe asztmával, fulladásérzet ellenére is tökéletesen kompenzál, nem okoz számára gondot az 5 deci helyett 6 deci belégzése, már ha kell egyáltalán ekkora kompenzálás.
A kérdésre már megvan tényszerű válasz: március 7.
Ennek ellenére a kérdező kiemelte a kérdést.
Ebből azt lehet leszűrni, hogy a célja a provokáció.
Te a BKK-ra meg a CBA-ba jársz friss levegőért?? Én speciel inkább az erdőbe, ott pedig soha nem volt kötelező a maszk, még a legdurvább szabályozások alatt se. Ajánlom, jobb mint a körúti "friss levegő". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!