Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor törlik már el végre a...

Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?

Figyelt kérdés

Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).

Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.

A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.

Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?

2022. febr. 22. 18:13
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%
Azt pletykálják, hogy még április előtt.
2022. febr. 22. 18:23
 2/63 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom idén is tavasz közepe-végefelé kitalálja a doktor miniszerelnökünk és vezérünk, hogy legyőztük a járványt harmadszorra, vagy negyedszerre (ki számolja), aztán eltörlik a választások előtt a korlátozásokat, hogy tudja a paraszt, hová tegye az x-et. (Aztán majd szeptember-október környékén visszahozzák, miután meglett megint a kétharmad.)
2022. febr. 22. 18:37
 3/63 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg Márc. 15. után jönnek az enyhítések. De ezt ne vedd készpénznek, mert én csak a Mariska húgának a keresztfiától hallottam.
2022. febr. 22. 18:51
 4/63 anonim ***** válasza:
46%

A maszk használ. Nyilván nem 100%-osan, pláne hogy sokan csak állmelegítőnek használják, de véd a vírus(ok) ellen.

Viszont nem értem, hogy mi bajod lesz tőle.

2022. febr. 22. 19:05
 5/63 anonim ***** válasza:
34%
Én annyira nagyon nem várom, hogy eltöröljék. Jó dolog ritkábban náthásnak lenni. :)
2022. febr. 22. 19:07
 6/63 anonim ***** válasza:
91%
Még Ausztriában se törölték el, úgyhogy várnod kell egy ideig....
2022. febr. 22. 19:12
 7/63 anonim ***** válasza:
63%

Attól, hogy nem lesz kötelező, még nyugodtan lehet majd hordani, ha az egyéni belátás úgy érző jobbnak. Az FFP2/FFP3 már akkor is megvéd a cseppfertőzéssel terjedő betegségektől, ha a másik fél nem hord semmilyen orrot és szájat eltakaró tárgyat.

Az omikron már amúgy is csak egy náthaszintű valami, oltatlan ismerőseim, akiket a delta 2-3 hétre legyengített, néhány nap alatt kigyógyultak belőle. Emiatt már tényleg teljesen értelmetlen maszkot hordani.

2022. febr. 22. 19:46
 8/63 anonim ***** válasza:
74%

7

Most jövök ki az omikronból, azért egy bő 1 hét volt nálam. Viszont náthás sem akarok lenni gyakran. Nem lepne meg, ha fejlettebb országokban maradna a maszk pont pl a tömegközlekedésen.

2022. febr. 22. 19:50
 9/63 anonim ***** válasza:
87%

Jobbulást! Változó a lefolyása, de egyértelműen enyhébb, mint korábban bármelyiknek.

Sose lesz tilos maszkot viselni, de hogy kötelező legyen, az nettó baromság és indokolatlan is.

2022. febr. 22. 20:22
 10/63 anonim ***** válasza:
60%
Én annyira nem rohannék ezzel. Amióta kötelező a maszk, nem voltam beteg, pedig nem a négy fal között rohadok. Azt azért nem nehéz belátni, hogy ha egy fizikai akadályt teszel a kiköhögött, kitüsszentett aeroszolok elé, azok nem fognak olyan koncentrációban és sebességgel távolabbra jutni, mint maszk nélkül.
2022. febr. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!