Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?
Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).
Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.
A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.
Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?
Oké, majd járok gyalog a munkahelyemre, ami vonattal is 1 óra utazás. Mindezt azért, hogy másnak joga legyen összekenni turhával a járművet. Rendben. :D
Hát a tahóknak biztos jobb lenne, akiknek arra áll fel hogy minél több tárgyat és embert turházzanak össze. :)
Én nem erre izgulok, szóval továbbra is remélem, hogy minél tovább marad a maszk, vírustól függetlenül. :)
Napi 2 órát utazok, és régebben dolgoztam benne, igaz csak napi 8 órát, de cserébe extra párás környezetben + szemüveggel. Semmi problémám nem volt vele, ahogy a kollégáimnak se. Épp ezért nem tudom komolyan venni, hogy 2 éve mindenki meg akar pusztulni egy nyomorult textilmaszktól amit fél órára kellene felvennie.
"attól hogy nem lesz kötelező, méf hordhatod" - mint ahogy már egyszer leírtam, attól hogy én hordom, attól még más tüsszöghet bele az éterbe.
Hát, engem meg nem érdekel a takonyfétisesek nyűgje, nekik se kötelező tömegközlekedni, ha haldokolnak a maszktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!