Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor törlik már el végre a...

Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?

Figyelt kérdés

Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).

Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.

A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.

Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?

2022. febr. 22. 18:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
22%

Oké, majd járok gyalog a munkahelyemre, ami vonattal is 1 óra utazás. Mindezt azért, hogy másnak joga legyen összekenni turhával a járművet. Rendben. :D

2022. febr. 24. 15:19
 32/63 anonim ***** válasza:
80%
31: Járj is, mindenkinek jobb lenne.;)
2022. febr. 24. 21:45
 33/63 anonim ***** válasza:
26%

Hát a tahóknak biztos jobb lenne, akiknek arra áll fel hogy minél több tárgyat és embert turházzanak össze. :)

Én nem erre izgulok, szóval továbbra is remélem, hogy minél tovább marad a maszk, vírustól függetlenül. :)

2022. febr. 25. 12:13
 34/63 anonim ***** válasza:
29%
33: Kíváncsi vagyok, akkor is ekkora szád lenne-e, ha maszkban kellene napi 12 órát dolgoznod, ami zavarja a perifériás látásodat. Utazgatni könnyű benne 20 percet. Persze te tipikusan az az ember vagy, aki csak magára gondol és a magáét hajtja. Értsd meg ember, attól hogy nem lesz kötelező, méf hordhatod! De nem mindenki rettegi végig az életét és nem mindenki akar korlátozva élni.
2022. febr. 25. 12:26
 35/63 anonim ***** válasza:
0%

Napi 2 órát utazok, és régebben dolgoztam benne, igaz csak napi 8 órát, de cserébe extra párás környezetben + szemüveggel. Semmi problémám nem volt vele, ahogy a kollégáimnak se. Épp ezért nem tudom komolyan venni, hogy 2 éve mindenki meg akar pusztulni egy nyomorult textilmaszktól amit fél órára kellene felvennie.

"attól hogy nem lesz kötelező, méf hordhatod" - mint ahogy már egyszer leírtam, attól hogy én hordom, attól még más tüsszöghet bele az éterbe.

2022. febr. 25. 12:30
 36/63 anonim ***** válasza:
68%
35: Jó lenne, ha elfogadnád, hogy a tömegközlekedés ezzel jár! Amennyibben neked ez így nem megfelelő, válassz másik alternatívát. Engem sem érdekel a te nyűgöd, vehetsz autót, mehetsz biciklivel, kereshetsz közelebb munkát, nem kötelező tömegközlekedni.
2022. febr. 25. 12:58
 37/63 anonim ***** válasza:
0%

Hát, engem meg nem érdekel a takonyfétisesek nyűgje, nekik se kötelező tömegközlekedni, ha haldokolnak a maszktól. :)

2022. febr. 25. 13:02
 38/63 anonim ***** válasza:
57%
37: Aki viszont a tömegközlekedésben dolgozik, annak kötelező.;)
2022. febr. 25. 13:08
 39/63 A kérdező kommentje:
A válasz megadatott, hétfőtől (nyilván csak átmenetileg) vége a terrornak.
2022. márc. 4. 10:49
 40/63 anonim ***** válasza:
23%
Szívből kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb "terror" ami ér életed során.
2022. márc. 4. 11:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!