Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?
Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).
Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.
A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.
Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?
33-as, normálisan hordott maszk nem zavar a látásban. Ha igen, akkor hordhatsz kisebbet.
Amúgy én nem az az ember vagyok, akivel vitatkozol, de az én munkahelyemen is kötelező a maszkviselés. Simán hozzászoktunk már.
Persze, mindenhez hozzá lehet szokni, egyszerűen csak léteznek olyan dolgok, amiket megszokás után is a pokolba kíván az ember.
Ha lenne ismert módja az immunrendszer erősítésének, akkor se élnék vele, mert talán még bele is halnék. Így is Medrolt fogok szedni jövő héttől.
2017-ben is azért voltam állandóan beteg, mert maszkot hordtam ugye? 3 éve is azért köhögtem végig fél évet hurutosan, mert maszkot hordtam, igaz?
A maszk semmiféle "friss" levegőtől nem foszt meg. Egyrészt a szabadban nem hordtam legalábbis én, másfelől egyébként sem fosztja meg az embert a levegőtől.
FFP2 vagy FFP3 maszk és megoldódik ez a probléma.
48
Csak FFP2-t használok. Hát remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!