Mikor törlik már el végre a teljesen értelmetlen maszkviselési kötelezettséget a tömegközlekedésben?
Eltelt két év a vírus kitörése óta, aki akkor beparázott, az azóta már magas szinten elsajátította az egészséges életmód csínját-bínját (táplálkozás, sport, kiegyensúlyozott életvitel stb.).
Ha még ezt sem gondolták volna elégnek, azóta felvehettek három oltást is.
A többiekkel meg nem tudunk mit kezdeni.
Mikor történik már meg ez végre? Meddig kell fuldoklanunk ostoba politikusok miatt?
Hát ma a buszon olyan népek szerepeltek, például a csöves öreg a szatyraival hogy félelmetes, egyszer-egyszer átderengett a húgyszaga a maszkon keresztül.
Úgyhogy nem olyan nagy baj az ha hordod.
De utána is hordhatod nyugodtan és akkor továbbra sem leszel beteg. Én viszont már szeretném végleg kivenni a táskából, kabátzsebből.
Gyakorlatban meg már így is rengetegen vannak akiken nincs, és már nem is foglalkoznak velük.
Amúgy pl már az oltásos marketinget is abbahagyták lényegében. Az emberek megunták a dolgot, már nem foglalkoztak vele annyira se, így értelme sincs.
Vagy ha FFP2/3-as maszkot hordasz.
Hát én meg náthás is voltam, meg az omikront is elkaptam 2 hónapon belül, pedig hordtam maszkot (tömegközlekedésben dolgozom), ebből látszik, hogy a maszknak semmi értelme.
Aki akarja hordhatja, de ne erőltessék ránk feleslegesen.
18
Hát nekem meg a havi 1 megfázásom redukálódott 3-4 havi 1-re, az is mondjuk kétszer pár órás torokfájás volt.
Aztán ősszel sokáig nem kellett maszk és visszatért a havi 1.
Ér valamit a maszk.
Pl kezelés miatt immunhiányosok is azért hordják.
Amúgy mire ősszel VÉGRE bevezették, addigra már rengetegen hordták önszántukból.
Nálunk fejlettebb országok zömében meg el se törölték a maszkviselési kötelezettséget már 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!