Sok lehet a villanyszámlájuk?
Figyelt kérdés
Mára elérte érdeklődési küszöböm, 10-ből 7 autós nappal, lakott területen kívül, vajon miért nem használja a tompított fényszóróját? Először 1988-ban kezdtem használni lakott területen kívül a tompított világítást, ugyanis Ausztriába menve a 10-es út mentén állt egy hatalmas tábla, amin kérték bekapcsolni a tompítottat. Ott azonnal rájöttem, hogy így sokkal pontosabban lehet felmérni a szembőljövők távolságát, és megbecsülni közeledési sebességüket, ami nagyon fontos szempontok előzésre készülve. Rendszeresen járok főúton (országúton) két település között, a távolság 14 kilométer. Ezen a szakaszon minden alkalommal több gépkocsi jön nappal velem szembe kivilágítatlanul, mint amennyi bekapcsolja a tompított világítását. Vajon ők ezzel rezsicsökkentést érnek el? Tényleg érdekel, miért nem kapcsolják be nappal, lakott területem kívül, a tompított világítást?#Tompított_világítás
2016. júl. 15. 09:44
11/13 anonim válasza:
a 4 db feleslegesen felkapcsolt izzó azért jelentősen megdobja a fogyasztást. Ha kontrasztba állítod azzal, hogy naponta hányan halnak meg az utakon, akkor inkább azt mondanám, hogy nincs szükség erre az energiapazarlásra. Vaksi ember meg menjen nyugdíjba, de autót ne vezessen.
12/13 anonim válasza:
Pont ezért találták ki a drl-t és tették kötelezővé a ledes menetjelző fényeket. Így a pampogásod is okafogyottá vált ,jó ideje.
13/13 anonim válasza:
Az egèsz orszàgban minden màsodik, harmadik nap meghal valaki közlekedès miatt. Akkor 3 napnyi generàtor àltal előàllított energia egyenlő szerinted az èlet èrtèkèvel? Mondjuk a tièddel, a csalàdtagodèval?
Ezt mondod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!