Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A C jármű kategóriás GKI...

A C jármű kategóriás GKI vizsga miért olyan sok kérdésekből kell felkészülni? Ami többen feleslegesnek vesznek. Na és az ára is, meg a siker is nagyon távoli ma már.

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm befizetett C kategóriára GKI vizsgára, megkapta felkészülési anyagokat, mondja hogy kb olyan 960 A4 es lapot jelent, amiből feltud készülni. Persze a vizsgán ott csak 3X 40 kérdésből fog állni, de a kérdésekre mindre tudni kell a jó válaszokat, mert nem tudható mi fog lenni a vizsga lapokon. Jó ez hogy ennyi rengeteg és sok sok felesleges kérdéseket kell tanulni? Na az ára sem pénztárca kímélő sokak szerint sem. De a vizsga az nagyon szigorú, vannak akik már ötödszörre sem mentek át, viszont több éves baleset nélküli gyakorlattal rendelkeznek. Ez nem egy pénz le nyulás?
tegnap 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha tisztában lennél mondjuk azzal, hogy mit tartalmaz a tananyag, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeséget. Mondjuk engem az is érdekelne, hogy iskolában is voltál vajon ilyen bátor feltenni ezt a kérdést?
tegnap 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én erre azt tudnam mondani, hogy 1 db egyetemi tantárgy felkészülési anyaga is tud több lenni, mint 900 oldal.

Persze ennek a töredéke is eleg, ha tudod, vizsgán akár 5-ös.

tegnap 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Én csak kérdeztem egyik ismerősöm problémáit. Nekem Gépész mérnökim van, az teljesen más kategória, de abban sem 900 oldlas kérdéseket kellett be magolni, hanem amit megtanúltunk az egyetemen.De, állítólag itt még oktatás sincsen, hanem saját magadtól kell rájönnöd a tematikákra. Persze azt nem írtam, de ismerősöm azt is mondja, hogy ez a vizsga mentes a kresztől.ha ez igaz akkor meg jármű ismeretből soknak tűnik a 900 oldalt tartalmazó vizsga kérdések.Na és persze, több ismerős is panaszkodik hasonló problémák miatt is, és sok autóbusz-vezető is azt mondja, ez csak pénz lenyúlás! Én nem tudhatom ezt.Én csak kérdeztem, olyan témában amit sokan kifogásolnak.
tegnap 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!