A C jármű kategóriás GKI vizsga miért olyan sok kérdésekből kell felkészülni? Ami többen feleslegesnek vesznek. Na és az ára is, meg a siker is nagyon távoli ma már.

Milyen 960 A4-es papírról van szó? Már csak E-Titánon keresztül lehet tanulni e-learning formájában, tehát laptopról... Semmi féle beülős meg papír alapú képzés nem létezik... Szerintem hazudtak neked :D Jogsi meg a GKI is nagyrészt online zajlik. Readásul a megújító képzésen csak elmélet van már. Nincs sem szimulátor, sem forgalmi vezetés, sem szóbeli és esettanulmány sincs. Ezeket egyszer kell lerakni az életben. Nem feltétlen hülyesésg, de írtó drága ahhoz képest, amit ad...Kb egy jogsi ára...
Pilótáknak is lejár az engedélyük, a mozdonyvezetőknek is, metróvezetőknek is, szal nem új dolog, hogy ilyent kell tanulni 5 évente.
Igen e-learning formájában tanulok, mások azt mondták hogy ki tudom a teljes felkészülési anyagokat menteni illetve nyomtassam ki, de kb 1000 Á 4 es lapomon fog elférni körülbelül az összes anyag. Nos ehhez én nem értek, még csak egy hete kezdtem meg a felkészülést a vizsgára és 90 órám van ehhez.Talán sikerülni fog. Bár nekem küldtek esettanulmány felkészüléshez hozzáférést, mert abból is kell vizsgát tenni.Az autós iskola azt mondta ez a GKI vizsga, öt évig fog érvényes lenni, utána ismét vizsgázni kell majd.Különben Budapesten van egy könyves bolt ahol 32.000Ft összegért meglehet rendelni minden járműkategóriából a GKI vizsgára való felkészülés Teszt kérdések a válaszokkal. ez aki vásárolt az azt mondta, hogy ez egy vaskos könyvnek felel meg, és valóban a vizsga kérdések megtalálhatók e könyvben. Én vásároltam könyves boltban C jármű kategóriás tankönyvet,de abban egyetlen egy teszt kérdés sem szerepel. Meg azt sem tudom eldönteni, hogy a 32.000 Ft-os ár az megéri e egyáltalán.Csak azért azt meg nem értem, ha könyvesboltban 32.000 Ft -ért úgy lehet csak megrendelni, akkor azt miért nem lehet a könyvesboltokban megvásárolni? Valami nem kerek ebben szerintem.Ja nekem sem volt olcsó ez a hivatalos vizsgára való felkészülésem, és akik már vizsgáztak azoktól, azt lehet hallani, hogy a vizsgán olyan felesleges vizsgakérdések vannak
És sok olyan kérdés van még a vizsgán, amivel a felkészülés alatt egyszer sem lehetett olyannal találkozni. Nos ezért a sok sok rengeteg nem megfelelt eredmény.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!