GKI vizsga mennyire nehéz, hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első D kategória, de van benne C is.
Most tanulom az e titánon, elég monoton szöveg meg szerintem nem is kellene ennyit tudni a vezetéshez, főleg, hogy nagyrészt a kreszvizsgán is hasonló kérdések voltak és rutin előtt is volt egy szóbeli pár kérdéssel.
A próbatesztek jól sikerülnek, de nem is ettől félek, hanem úgy tudom, hogy van írásbeli és szóbeli vizsga is. Ezekben nem vagyok túl jó. Ezeknél melyik témaköröket érdemes betanulni? Mi van akkor ha az egyik rész (pl szóbeli) nem sikerül, de a többi igen? Akkor mindenből újra kell csinálni?
tegnap 19:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!