Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :
kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.
és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?
orrnyereg törése ütésre halálos...
jézusom, nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét 27 évesen :(
#32 lehet nem pontosan írtam, de hallottam olyat, hogy amikor lefejelnek valakit és a homlok alatt az orr irányába csinálják, abba bele lehet halni
amúgy nem tartom már anyával a kapcsolatot, csak ma úgy ébredtem, hogy eszembe jutott ez a sztori
mint ahogy mindig bevillan valami korábbról, nagyon erős érzelmeket hozva magukkal
akár az exről, vagy az eddigi életemből kül. eseményekről
gondolkodtam azon is, hogyan kellene az emlékképeket törölni, mert nekem sokszor a semmiből rám találnak csak spontán, hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!