Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha anya megöl, simán elmehetet...

Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :

Figyelt kérdés

kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.

és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?

2014. ápr. 5. 10:22
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Miert utalod?
2014. ápr. 5. 11:13
 32/40 anonim ***** válasza:
72%

orrnyereg törése ütésre halálos...

jézusom, nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét 27 évesen :(

2014. ápr. 5. 11:14
 33/40 anonim ***** válasza:
76%
újra be kellene vezetni a szombati iskolát, akkor csak vasárnap lennének itt unatkozó kamugépek.
2014. ápr. 5. 11:16
 34/40 anonim ***** válasza:
86%
Ha szerinted anyád meg akar ölni es egyebkent is utálod, kkor miért nem szakitod meg vele a kapcsolatot?
2014. ápr. 5. 11:26
 35/40 anonim válasza:
76%
Hát én azt hittem, hogy 16 éves vagy. Egyszerűen hihetetlen, hogy 27 évesen ennyi eszed van.
2014. ápr. 5. 11:27
 36/40 A kérdező kommentje:

#32 lehet nem pontosan írtam, de hallottam olyat, hogy amikor lefejelnek valakit és a homlok alatt az orr irányába csinálják, abba bele lehet halni

amúgy nem tartom már anyával a kapcsolatot, csak ma úgy ébredtem, hogy eszembe jutott ez a sztori

mint ahogy mindig bevillan valami korábbról, nagyon erős érzelmeket hozva magukkal

akár az exről, vagy az eddigi életemből kül. eseményekről

gondolkodtam azon is, hogyan kellene az emlékképeket törölni, mert nekem sokszor a semmiből rám találnak csak spontán, hirtelen

2014. ápr. 5. 11:34
 37/40 A kérdező kommentje:
#32 gondolom ezt valami harcművészetekben taníthatják azt a fejelést, mint pl olyanokat is, hogy amikor ököllel ütsz, hajlítsd be a hüvelykujjad, tartsd egyenesen a csuklód, meg ilyenek
2014. ápr. 5. 11:36
 38/40 anonim ***** válasza:
75%
Én se mindig kötöm be magam, de ha arra a következtetésre jutottál, hogy anyád ezzel megakart ölni, akkor pszichiátriai eset vagy.
2014. ápr. 5. 18:27
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha bajod lett volna, anyádat megbüntetik szabálysértésért, mert autóval csak úgy lehet közlekedni, ha minden utas be van kötve és a vezető feladata erről meggyőződni. Ha 18 év alatti lennél, akkor még kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kellene.
2014. ápr. 5. 21:26
 40/40 Napkiraly ***** válasza:
27 évesen el kellene már múlnia a kamaszlázadásnak
2014. ápr. 5. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!