Mit tegyek ha anya eltiltott a "szerelmemtől"?
Figyelt kérdés
Anyum eltiltott a szerelmemtől. Jártunk, de szakított velem valamiért. Aztán hazudott, hogy csak kihasznált. De kiderült, hogy ez nem igaz. Szeret. És én is Őt. Most mindent letisztáztunk és újrakezdenénk. De anyum nem engedi. Eltiltott tőle és az egyik osztálytársam a besúgója. Elmondta neki, hogy ma is megölelt. Anya meg tervezi, hogy felhívja és elküldi a francba. De engem is lecseszett. Most mit tegyek ?:(2014. ápr. 1. 21:21
2/17 A kérdező kommentje:
14/L
15/F :/
2014. ápr. 1. 21:29
3/17 anonim válasza:
Levelezzetek "poste restante" - ezt egy régi regényben olvastam: azt jelenti, hogy "postán maradó"-ként megjelölt leveleket küldeni egymásnak, amit a postán lehet átvenni. (Ezt csinálták titkolózó szerelmesek - amikor még nem létezett e-mail...)
4/17 anonim válasza:
Júlia és Rómeo tragikus szerelme.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok minden nap elmenni a postára..
Amúgy igen kb. ..:(
2014. ápr. 1. 21:46
6/17 anonim válasza:
Kicsit kiállhatnál már magadért, nem a következő sarkon fog felcsinálni téged a srác, amint 5 méteren belülre kerültök, anyukád visszavehetne magából. Ez már eléggé túlféltés. Fiatalon az emberek csinálnak butaságokat, ez még a bőven belefér kategória.
8/17 A kérdező kommentje:
De mellesleg semmi olyan nincs benne ebbe a dologba, hogy le akarnánk feküdni. Még simán várnék vele 3-4évet. És a srác se akar lefektetni. Én kiálltam magamért, de anya leszidott és azt mondta, hogy ma felhívja a srácot és elküldi a francba.. Tényleg nagyon durva dolgokat akar a fejéhez vágni. Most mit csináljak ? Kb. 7órám van valamit kezdeni.:(
2014. ápr. 2. 06:49
9/17 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni, anyád hülye. Utolsó ez igenis túlféltés. AMíg maradnak a csóknál és a kézen fogva sétálásnál meg a randizásnál, mi baja lenne belőle mégis??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!