Anya párja, akit csak két hónapja ismerek, beleszólhat a szerelmi életembe?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 07:16
1/17 anonim válasza:
Bele nem szólhat..
De ha hülyeséget csinálsz, vagy tnyleg extrém viselkedése van a párodnak, akár 2 hőnap után is fog mondani véleményt..
És ezért meg szemeehánást sem tehetsz...
Mi a baja? Mi a baj?
2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem csak így akar menőzni. Komoly baja nem lehet a barátnőmmel. Főleg, mivel régebb vagyunk együtt, mint ő és anya. Ahogy elnézem, tovább is leszünk.
2014. márc. 15. 07:23
4/17 A kérdező kommentje:
Hogy hogyan viselkedjek vele.
Nem egy kis hercegnőről van szó, ő nem az a lányos lány, szóval a tanácsok értéktelenek ilyen téren.
2014. márc. 15. 07:30
5/17 anonim válasza:
Ahham
Ebben az esetben csak teljesen nyugodtan közöltem volna vele, hogy régebb őta vagyok a barátnőmel együtt, mint őt ismerem, és úgy viselkedek a barátnőmmel, ahogy nekünk jó, ő törődjön csak az édesanyammal való kapcsolatával.
6/17 anonim válasza:
Ha te bunkó módon beszélsz/viselkedsz a lánnyal, akkor jogos, hogy figyelmeztet, hogy nem így a normális. MEg attól, hogy a barátnöd esetleg nem szól érte, még nem biztos, hogy tetszik neki, söt!!!
7/17 A kérdező kommentje:
Nem szól érte? Ő kezdi! Kék-zöld vagyok, viccből úgy belém könyököl néha, jó, hogy beszólok neki. :D
2014. márc. 15. 07:43
8/17 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Azért mert viccesen "birkőztok" dakönyököltök, nálunk a medvepuzsi is ment tiniként, attól nem kell bunkónak lenni..
9/17 anonim válasza:
Mrmint hülyén jött ki...nem biztos, hogy az vagy..lcsak hogy a kettő enm ugyanaz, arra gondoltam:):) tehát azért mert ilyen a kapcsatotok,mlehetsz kedves:)
10/17 anonim válasza:
Az erősen hézagos leírásból arra lehet következtetni, hogy ez egy "haverkodós" vagy legalább is haverkodni akaró fajta ember, aki azt hiszi, hogy neked is adhat jó tanácsokat azon az alapon, hogy anyáddal ismerkedik és ő az idősebb (meg az ő felfogása szerint a tapasztaltabb, érettebb). Az ilyennel legjobb hűvösen viselkedni, nem belemenni a beszélgetésekbe,csak a felszínen maradva kizárólag a banális témákra (időjárás) szorítkozni, majd idővel észreveszi magát, kerülni a vele való mindenféle kontaktust. Ez a "fraternizáló" fajta, aki nem tartja tiszteletben mások magánügyeit és mindenben fensőbbséges kinyilatkoztatásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!