Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya párja, akit csak két...

Anya párja, akit csak két hónapja ismerek, beleszólhat a szerelmi életembe?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Megfigyeltem, hogy rengetegen nem tudjak, mi a kulonbseg a beleszolas es a velemeny kozott. Kerdezo, te sem tudod.

Viselkedesi tanacsot pedig kaphatsz, nem muszaj mindent azonnal tamadasnak venni...

2014. márc. 15. 09:13
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem, hogy beleszólni akar, szerintem van egy meglátása és azt mondja el. Ezt nem kellene túlmisztifikálnod.
2014. márc. 15. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:
A "vegyél neki virágot!" szerintem inkább utasítás, mint meglátás.
2014. márc. 15. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha NEKED EZ beleszólás, akkor ásd el magad!!!! Ebben az illetönek igaza van, ezt szokás és szép gesztus. És mivel nem akkor "küldött" a virágboltba, hanem csak javaslatot tett, ezért így tökéletesen megfelel egy tanácsnak.
2014. márc. 15. 14:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Ki is nevetne a barátnőm. Sem a virágot, sem az állatokat nem szíveli.
2014. márc. 15. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Úristen... De túlreagálod... Hitvány, szánalmas alak vagy.
2014. márc. 16. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Szoval neked is az elmebeteg senkik jonnek be...Mennyire kell beled rugni, HOGY TISZTELJD A MASIKAT????

Az eleg ha minden nap mas dug??

2015. febr. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!