Mi volt eddigi legnagyobb plátói szerelmi csalódása?
Figyelt kérdés
Olyan történetekre vagyok kíváncsi akiknek viharos kapcsolatuk vagy kapcsolatnak sem nevezhető érzelmi kapocs volt, ami nem teljesült be?
2013. júl. 13. 16:01
1/8 anonim válasza:
Egyszer neten pár hétig ismerkedtem valakivel, akit teljesen másnak képzeltem el, min amilyen valójában és amikor találkoztam vele, nagyot csalódtam és szerintem ő is. Végül semmi nem lett belőle. Sőt, kiderült, hogy elég gerinctelen is...legalábbis velem az volt, mert egyszer nem jött el egy találkozóra, én meg ott vártam egy órát. Amúgy szerintem akkor is érdekes ember lehet, legalábbis annak látszott, sajnálom, hogy még barátok se lehettünk.
2013. júl. 13. 16:03
2/8 anonim válasza:
10-11 éves koromtól nagyon nagyon szerelmes voltam egy fiúba. De vagy 6-7 évig tartott. Ő vagy 4 évvel idősebb, mint én. Igazi gyerekszerelem volt, ő nem sejtett semmit, de annyira jó volt látni mindig, a torkomban dobogott a szívem. Szóval én lehettem 13, ő meg 17, amikor láttam kézen fogva sétálni egy lánnyal. Az akkora csalódás volt, akkor gyerekként, mint most kb felnőtt fejjel.
2013. júl. 13. 16:09
3/8 anonim válasza:
Én egyszer nagyon szerelmes voltam,és kisebbfajta viszony is kialakult köztünk az illetővel,egy éjszaka erejéig csupán.Sajnos ő nem viszonozta az érzéseimet,hatalmas csalódást okozott az igazi énje,és a szívemet is összetörte.
2013. júl. 13. 16:09
4/8 anonim válasza:
Középiskolás koromban volt egy srác, akivel egy busszal jártunk suliba. Minden nap jókat beszélgettünk és sokat nevettünk együtt. 4 évig jártunk egy busszal és a végére én nagyon beleszerettem. Erről ő nem tudott és időközben lett egy lány az életében. Tavaly szétváltunk, mivel különböző városban lévő egyetemre kerültünk. Azóta is néha gondolok rá, de ez a szerelem tényleg csak plátói volt.
2013. júl. 13. 16:21
5/8 anonim válasza:
Olyan emberbe voltam szerelmes,akit soha nem kaptam és nem is kaphattam volna meg,hiszen én biszexuális vagyok,ráadásul akkor még kiskorú is voltam,ő meg egy heteró,nálam idősebb nő egy férjjel meg két gyerekkel..a másik nagy szerelmem(ami 1 hétig nem is volt plátói,mert jártunk..utána már plátói volt!!!) az a fent említett nő gyereke volt(fiú).De erről a fiúról az elején nem tudtam,hogy annak a nőnek a gyereke,ezt csak akkor tudtam meg,amikor jobban megnéztem az ismerősi körét.
17/L-40/N-18/F
2013. júl. 13. 16:24
6/8 anonim válasza:
A gimnázium ideje alatt szerelmes voltam egy osztálytársamba.Négy évig tartott, titkoltam (jól), tudtam, hogy úgysem akarna tőlem semmit (nem voltam szép, ő meg hevesen udvarolt egy nagyon csinos osztálytársunknak, aki viszont magasról tett rá). Végül a végzős évünkben több is lehetett volna, még egy csók is elcsattant, de aztán kiderült, hogy van barátnője, aki mellett velem is szeretne kicsit szórakozni... A négy évnyi rajongás egy pillanat alatt elszállt. Azóta kikupálódtam valamennyire és örülök, hogy végül nem lett semmi.
2013. júl. 13. 16:48
7/8 anonim válasza:
Brad Pitt nem hívott vissza :S
2013. júl. 21. 14:25
8/8 anonim válasza:
Bocs de sietnem kellett éppen a gyerekért az oviba, utána meg a szokásos sátánista szertartásomra, ahova minden híresség hívatott, Rothschild papával, a legnagyobb bankárdinasztiákkal, akikkel uraljuk a világot, meg a többi puhabögyörőjűvel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!