Mi volt az életed legnagyobb csalódása? Hogy tetted magad túl rajta?
Szerencsére a páromban nem csalódtam igazán.
A legkedvesebb tesómban viszont igen. Adtam neki kölcsön hogy megtudja venni a házát. ( csak kifizettem egy korábbi hitelét hogy kapjon a házra) Hónapokig elhitette velem hogy azért nem ad pénzt mert nagyon kevés a fizuja. Aztán egyszer csak találtam egy sms-t a fizujáról hogy mennyi és csak kamilláztam.
( mielőtt még valaki leoltana az sms miatt a telót hónapokra odaadtam a kislányának kölcsön míg kap egyet, mikor vissza adta az unokahúgom akkor láttam az sms-eket.)
Én anno 2010-ben bele voltam zúgva egy srácba. Áprilisban ismertem meg, akkor már három hónapja szétmentek az akkori barátnőjével. 5 hónapig randizgattunk, talizgattunk, mint két barát - én reméltem, hogy összejövünk, de ő még nem tette túl magát az exén - végül összejöttünk. Elhitette, hogy elege van az exéből, én pedig elhittem neki. Pár hónapra rá egy sms-t találtam a telójában. Gyanakodtam már, nem kell megszólni miatta. Játszotta a hősszerelmest az exének, persze, mintha nem lenne senkije sem. Elhagytam...
Itt jön a bónusz: dec.29.-dike óta újra együtt vagyunk, boldog vagyok mellette, végre nem félek, exével sem tartja a kapcsolatot. Felhőtlen a kapcsolatunk, két év után. Akiben a legnagyobbat csalódtam anno, most ugyanabban az emberben bízok meg a legjobban... Fura dolog az Élet.
24/N
Életem szerelme minden kapcsolatot megszakított velem.
Lassan 4 éve történt, azóta sem tettem magam túl rajta. És nem is fogom...
Lesz*rom. Amikor gyerek voltam, feszt az volt a műsor, hogy "te miért nem vagy olyan, mint a többiek?", meg rendszeres volt a pofon és a verés.
Nővérem is kiszúrt velem, anyám a mai napig az érzelmi zsarolással trükközik.
Remélem, hogy sikerül munkát kapnom a suli után (attól függ ez, hogy teljesítek a reptéti gyakorlaton nyáron), és el tudok költözni itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!