Meddig tartott nálatok a szerelem? Hogyan "kezelitek" azt az állapotot, amikor már kihűlőbe kerültek a szerelmi érzések?
Mindig mást kell csinálni, máshol beszélgetni, szeretkezni, enni, inni, nyaralni, kirándulni stb. Mindig figyelni egymást és minden napra tartogatni valami kis titkot. Én pl mindennap meg tudok valami újat róla, és Ő is rólam, ezen jól meglepődünk és jobban szeretjük is a másikat. Nálunk ez vált be. 7 éve együtt.
24/N
mennyi ideje vagytok együtt?
én 32 éves vagyok és van egy válás mögöttem 6 évett voltunk együtt összesen az exemmel, de már az esküvökor kivolt hülve csak nem akartuk azt látni.
aztán megismerkedtem a párommal született 2 lányunk, közben össze házasodtunk, most már 6éve együtt vagyunk, de kihülés sehol sincs. kicsit átalakult föleg a gyerekek miatt, de érzelmileg egyáltalán nincs kihülés. alapból rengeteget ölekezünk és mondjuk egymásnak hogy szeretlek. sokszor össze ölelkezünk csak mert az ajtófordulóban szembe megyünk és elkapjuk ekkor egymást. szóval kihölés nincsen, remélem nem is lesz.
Miért kellene már az elején a kihülésen gondolkodni? Ébren lehet tartani a lángot akkor is, ha takarékon működik. Mi naponta kimondjuk, amit érzünk, hogy szeretjük egymást és nagyon jó egymással. Most pld.én itt vagyok, a férjem rejtvényt fejt az asztal másik odalán. Megy a TV., kellemes meleg van itt a nappaliban. Festeni szerettem volna ma, de elment az idő. Nem baj, majd holnap.
Törekedjetek arra, hogy szép napokat "rendezzetek" egymásnak és figyejetek egymás vágyaira, igényeire.
Ne hagyd, hogy a szerelem elmúljon! A kezdeti lila köd elszáll, de nem értek egyet azzal, hogy a szerelem szükségszerűen elmúlik. Ha tesz érte az ember, akkor megmaradhat, ezért kell rengeteget dolgozni azon, hogy ne hűljetek ki. 10 évvel a hátam mögött beszélek, sokat dolgoztunk azon, hogy megmaradjon a szerelem, és meg is maradt. Nem, nem a lila köd, hanem a szerelem. A feltétel nélküli szeretet, testi vágy és bizalom.
Szóval rajta, tegyetek érte, hogy egy irányba haladjatok és egyforma ütemben. Hogy a változások egyszerre érjenek titeket és egyformán hassanak rátok. Nem könnyű, de megéri hogy 10 év után is ugyan azzal a hévvel vágyni a másikra, ugyan azt érezni, mint az elején.
5,5 éve vagyunk együtt a párommal.
Én még mindig azt tudom mondani, hogy minden egyes nap még egy kicsit jobban szeretem, mélyebb a kapcsolatunk.
Egyáltalán nem távolodtunk el egymásól. Persze vannak napok, hetek, mikor nem égünk teljes lángon, de takarékon akkor is :) Volt már, hogy beszéltünk erről, és rájöttünk, ez teljesen természetes.
Én azt gondolom a szerelem nem vész el, csak átalakul :D vagyis valami sokkal jobb, mélyebb, bizalmibb kapcsolat alakul ki...ami olyan jóóó...:)
Amúgy én sosem voltam az a rózsaszín ködben úszó szerelmes-fajta, de szeretni azt mindig is tudtam mélyen, annyira, hogy közben tudtam reálisan gondolkodni...
Szerintem ne félj, nem múlik el, csak átlakul:)
Köszönöm a válaszokat :-)
Mi is gyakran simogatjuk egymást, csókok, puszik, hisz ez természetes:-))) Mindenkinek sok boldogságot a további évtizedekre is! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!