Mit tegyek? Elég tanácstala vagyok.
általába is menj könyvtárba... Én is azt csináltam,mikor otthon laktam. tesómmal egy szobában voltunk és ha jött hozzá a pasija nekem el kellett mennem,ha nem mentem akkor mikor elment a barátja a fejemet a szekrénybe verte vagy a falba,stb... pénzt nem adott h beüljek vhova,barátaim nem nagyon voltak. Suli után mentem a könyvátrba zárásig ott voltam,és utánna mentem csak haza... meg még szombaton is reggel felkeltem és zárásig ott kellett lennem,mert a tesóm megvert volna ha otthon maradok,a barátja meg pl péntek este ott aludt,és ugye egy szobába votunk nem tudtak volna szexelni ugy.
Ott legalább meleg van :) Hetiegyszer meg kbirtod... legalább tudod böngészni az ujságot h állás után nézz.
Szegény nem tud kefélni, jajjjj de sajnálom. Mondd meg neki, hogy menjen a pasijához.
Amúgy ezzel anyád csal valakit, vagy csak simán szexkapcsolat?
Ez durva!
Jól értem, hogy van veletek élő apukád is, és anyukád rákényszerít arra, hogy falazz neki, és még zsarol is?
Hány éves vagy? TEsód van, tud róla?
Első körben én is a könyvtárat mondanám, vagy csavarogj plázában, de egyedül az sem túl jó móka...
Egy mekis fagyira csak van pénzed!
Nekem is fiam van (fiú vagy, ugye?), el sem tudom képzelni, hogy ilyesmire kényszeríteném..... Teljesen le vagyok döbbenve, hogy ilyen létezik....
Az egy dolog, hogy félrek.úr, de hogy ebbe belerángatja a saját gyerekét!?!?!
Nyilván az lenne a megoldás, ha leléphetnél otthonról, de pénz és munka híján ez még odébb van.
Jó, de a titkos kapcsolat miatt úgy értettük, hogy csal valakit. Bocs.
Egyébként 3. sztorija sem semmi.
Szüleid mi szóltak, hogy te egész szombaton száműzetésben voltál?
Mi az, h nincs csizmád??? Hány éves vagy? Fiú, v lány? Turikban is lehet venni olcsóbban csizmát, persze, lehet a nők kényesebbek? De az egészség fontosabb. Úgy is felfázhatsz, hogy életen át beteges leszel! Ha még csak 1-2 órára űz el, hagyján, de remélem, h nem félnapokig kekszel? És igen, gondolom, hogy a barátja, nős..vagy hajléktalan??? Minden esetre ő is eléggé bunkó lehet, ha hagyja ezt tenni veled. A könyvtár tényleg jó dolog, hidd el! Gondolom, h nem estére éjjelre jön fel a pasas?
Akinek meg a tesója a szekrénybe verte a fejét, az meg már egészen embertelen. És ezek az élőlények, ezek után nyugodtan élvezik a szexet?????
A krétakor, ehhez képest egy romantikus paradicsom volt! :D
Csak egy laza kérdés: te nem undorodsz ilyenkor az anyádtól?
Másik laza kérdés: ő miért nem megy néha a pasijához kefélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!