Mit tegyek ha anya eltiltott a "szerelmemtől"?
Figyelt kérdés
Anyum eltiltott a szerelmemtől. Jártunk, de szakított velem valamiért. Aztán hazudott, hogy csak kihasznált. De kiderült, hogy ez nem igaz. Szeret. És én is Őt. Most mindent letisztáztunk és újrakezdenénk. De anyum nem engedi. Eltiltott tőle és az egyik osztálytársam a besúgója. Elmondta neki, hogy ma is megölelt. Anya meg tervezi, hogy felhívja és elküldi a francba. De engem is lecseszett. Most mit tegyek ?:(2014. ápr. 1. 21:21
11/17 A kérdező kommentje:
Azért, mert azt mondja, hogy kihasznál most is. De nem érti meg, hogy az nem volt igaz. Meg valószínűleg az a baja még ezen kívül, hogy nem gazdag és szerinte nem helyes. De csak azt említi meg, hogy kihasznál. Barátai is mondták, hogy nem igaz. De nem nagyon foglalkozik vele. És edzésre se nagyon akar elengedi, mert arra van ahol a srác lakik. Tényleg nem tehetek semmit ?:(
2014. ápr. 2. 12:43
12/17 anonim válasza:
Tehát. Jártatok, de szakítottatok,állítólag mert a srác kihasznált. Aztán meggondolta magát, és kitalálta hogy akkor mégsem használt ki csak azt hazudta. Miért szakított veled először? Miért hazudta hogy kihasznált? Egyáltalán mivel tudna kihasználni ha csak kézenfogva sétálgattok? Ez nagyon zavaros sztori, szerintem igaza van anyudnak, hagyd azt a csávót, szerintem kamuzik neked!
13/17 A kérdező kommentje:
A sráccal fél évig legjobb barátok voltunk. Volt előttem egy barátnője, aki szakított vele és én voltam az egyetlen aki ott volt vele mindvégig. Nagyon sok mindenen keresztül mindentünk 6hónap alatt. Teljesen igazi barátság volt. Fél hónapra rá, miután szakított vele a barátnője kijelentette, hogy nagyon szeret. Én már előtte is éreztem iránta valamit. Erre rá 2hétre találkoztunk és összejöttünk. 1hetet voltunk együtt. Szakított velem. Azt mondta azért, mert a volt barátnőjét még mindig szereti. És kiderült rá 2hétre, hogy kamu volt. Azért csinálta, mert nem vagyok jóba a barátaival és nem akarta őket elveszíteni. De azóta már jóba lettem velük is. Most újra szeretnénk kezdeni, de anya nem engedi, mert azt mondja, hogy csak játszik velem. De még a legjobb barátja is meg mondta, hogy tényleg szeret és, hogy most nagyon megváltozott miattam. Anyát ez sem érdekli.:(
2014. ápr. 2. 14:04
14/17 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom hogy kamuzik. Anélkül is sejtettem hogy másik csaj van a dologban hogy mondtad volna. Vedd észre hogy veled akarja féltékennyé tenni a volt csaját. Dehogy szeret! Ha szeretne nem érdekelné a haverjai véleménye, és nem hagyott volna ott egy hét után! A legjobb barátjának meg semmiképp ne higgy, ő nem veled van, segít a haverjának téged átverni. Ne hagyd hogy hülyét csináljanak belőled!
15/17 anonim válasza:
Naiv vagy, fogsz te még koppanni párszor, anyukádnak van esze, inkább keress magadnak egy normális fiút (ha muszáj). Bocs de ez vicc, hogy egy hét után szakít veled, aztán kitalálja, hogy mégse. :D
16/17 anonim válasza:
A 3. sz. válaszra (amit én írtam) írt kommenttel kapcsolatban:
"Hú, de rettenetesen szerelmes vagyok! Bármit megtennék a szerelmemért... szinte meghalnék érte - de a postára elmenni nem tudok..."
17/17 A kérdező kommentje:
Mivel hétköznap nem engednek el. Amúgy el tudnék menni, hidd el.;) És az eleje nagyon igaz.;)
2014. ápr. 6. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!