Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :
kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.
és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?
27 évesen ennyire hülye nem lehetsz :(
Mondjuk anyád se sokra tanított meg, ha eddig nem bírta beléd verni, hogy miért kell az öv.
Kepzeld azt, hogy te vezetsz. Meghal egy balesetben a melletted ulo. Te eleted vegeig azzal a tudattal elsz, hogy ha bekottetted volna vele az ovet, meg ma is elne.
Apadat kellene jol ... vagni, hogy nem nevelte meg a csaladjat!
36Ff
Figyelj ezzel megmutatta azt hogy hirtelen fékezésnél mekkorát lehet koppanni. Nyilván nem az volt a célja hogy megöljön téged, meg hogy bajod legyen, de ezzel megtanulhatod mivel járhat ez főleg ha fékezés nélkül történik egy ütközés akár ki is repülhetsz a szélvédőn.
És még akkor is be kell kötnöd magad ha csak 200 métert teszel meg autóval, mert a szomszéd kiscsaj is elindult a barátnőjével és az utca végén lévő boltba beugrottak valamiért út előtt, nem kötötték be magukat talán 40 el ha mehettek és egy idióta nem adta meg nekik az elsőbbséget úgy beléjük rohant hogy a csaj az anyósülésből szó szerint kirepült a szélvédőn és ha nem a bokorba esett volna ami ugye puha volt valamilyen szinten és fékezte a földet érést tuti belehalt volna, de ha nem is élete végéig nyomorék lett volna. Igaz nagyon csúnyán megsérült így is, az orvosok mondták hogy a bokornak köszönheti azt hogy még lábra állhat az életében. Persze fél évig volt tolószékben igaz mozgott a lába de a gerince olyan szinten megsérült hogy idő kellett mire rendesen felépül és rendesen lábra bír majd állni. Nem volt teljesen lebénulva, de a műtét után megvolt a gyanú hogy lebénul.
A dolog lényege annyi hogy egy gyönyörű csaj volt de úgy megvagdosta az arcát meg mindenét a sok törött üveg darab meg meg minden hogy rengeteg seb volt rajta rengeteg varrás is, helyre jött már, alig látszik de megcsúfult egy picit így is. De már tud rendesen járni, rendesen tud dolgozni, és azóta rendesen beköti magát, és sajnos az emberek csak akkor tanulnak ebből ha már baj történt.
A sofőr lány megúszta mert őt kormány fékezte meg de a mellkasa sérült egy picit őt is műtötték mert eltört 3 bordája is, meg a csuklóját is olyan szerencsétlenül ütötte be hogy műteni kellett, de meggyógyult ő is.
Ha bekötötték volna magukat könnyebben megúszták volna, mert ugyanekkora balesetet én is szenvedtem már bekötve, és semmi bajom nem lett, pedig nagyobb ütközés volt, és sokáig látszott az őv helye, de még mindig inkább az mint hogy nyomorék legyek. Igaz nagyon nagy roncs volt, elég cefetül voltam, akkor shokk miatt is meg stb... De ugye nem én voltam a sofőr, haverom se sérült meg, én nagy nehezen kihámoztam magam a roncsokból mire a tűzoltók kiérkeztek, a másik autóban lévők nagyon megsérültek, egy járókelő hívott segítséget, én a napfénytetőn másztam ki a roncsból mert nem voltam képbe és abba voltam hogy a haverom húzzam ki valahogy, a tűzoltók, mentősök, el sem hitték hogy így kihámoztam magam pedig szoros volt a hely szinte a fél műszerfal rajtam volt, de szerencsére hiába a shokk nem vagyok egy besz@ri ember és tudtam hogy ha az ülés hátrébb állítóm kitudom magam préselni valahogy.
De mindegy, legyen ez tanulság neked, kösd be magad mindig.
be szoktam kötni magam, NEM tanítás volt.
az utálat csak nő anyám felé, érzem.
Nem is értem minek ülsz kocsiba egy utált nő mellé, aki a 200 m-re lévő boltba és vissza akar furikázni. Szóval sétálj, szép idő van.
A baleset azért baleset, mert nem készülünk rá. És igen, az is baleset lett volna, ha hirtelen fékez, és te belehalsz. Még akkor is, ha ő "direkt és poénból" teszi ezt. Elvégre ő a sofőr. Ha ő éppen ugráló béka miatt fékezett, vagy mert úgy gondolta, hogy most ott azonnal fékeznie kell pillanatnyi elmezavar miatt, akkor is "jogosan" cselekedett. Te pedig hibáztál, hogy nem voltál bekötve.
*illetve de, mert anya megúszná.
hogy mik vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!