Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :
kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.
és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?
azért csinálta, mert neki jólesett, hogy volt min nevetnie. neki utána jó érzés lett belül.
szóval először ideges volt, hogy rinyál, utána meg jókedvű, hogy ha ha ugráljon akkor a kocsiban a kiscsaj
az én anyám az aljasabb féléből való, ti nem ismeritek
de az elméleti része érdekelne!
HA véletlen, pont szerencsétlenül történik is valami, anya simán megúszta volna?
Ha azért fékezett volna, hogy tényleg elkerüljön egy balesetet, akkor is így ki lennél akadva?
Kapcsold be az övet, még rövid távon is. Nem véletlenül lett kitalálva.
Jól tette, én is így tanítottam meg az értetlenkedőknek, gyerekeimnek, más felnőtteknek, hogy az övet használni kell! Vita, és rövid táv nincs! Ma már a gyerekeim, senkit nem engednek elinduni, öv nélkül.
Szeresd anyukádat, örülj, hogy ilyen! Soha nem akarná bántani a gyerekeit, csak jót akar neked, nektek....
36Ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!