Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha anya megöl, simán elmehetet...

Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :

Figyelt kérdés

kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.

és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?

2014. ápr. 5. 10:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%
Igen, siman megúszta volna balesetkent. Azert, mert te felelőtlen hulye vagy, O nem hibás.
2014. ápr. 5. 10:53
 12/40 A kérdező kommentje:

szóval még neki lenne igaza.

szóval megúszta volna a rendőrségen.

az szép.

2014. ápr. 5. 10:53
 13/40 A kérdező kommentje:
utolsó, de a balesetet ő maga idézte volna elő!
2014. ápr. 5. 10:54
 14/40 anonim válasza:
100%

Te felnőtt vagy! Ha en vezettem volna, akkor nem usztad volna meg ennyivel. Anyad nem akar bantani!

36Ff

2014. ápr. 5. 10:55
 15/40 A kérdező kommentje:

így belegondolva akkor mennyi mindennel kivitelezhető lehet akármilyen gyilkosság balesetnek feltüntetve.

magyarán ölni szabad

2014. ápr. 5. 10:56
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy direkt csinálta, azért hogy nevessen. Gondolj bele: ha jön bármi, egy szembe sávban haladó autós / biciklis / gyalogos vagy jön egy macska / kutya az úton. Akkor nagyobbat fékezett volna. 27 évesen meg nem tudod ezt magától?

És a kérdésedre válaszolva: igen, ha okkal történik, pl.: azt mondja hogy ott volt egy macska, megússza ezt a részét viszont komoly büntetésre számíthat, mert úgy vezetett, hogy tudta hogy nem vagy bekötve.

2014. ápr. 5. 10:56
 17/40 A kérdező kommentje:

#36 pont ez az. egy felnőttnek ne rinyáljon már senki

apa sem köti be magát

és én szólok be senkinek aki a korosztályom, hogy kösd be magad.

tudomásul veszem, hogy felnőtt, az ő döntése, felelőssége.

2014. ápr. 5. 10:57
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichiáterhez: üldözési mániás vagy.
2014. ápr. 5. 10:57
 19/40 A kérdező kommentje:

" Nem hiszem hogy direkt csinálta, azért hogy nevessen. "

én meg de!

hova kell tanítani egy 27 évest? hagyjuk má

2014. ápr. 5. 10:58
 20/40 A kérdező kommentje:
#18 ilyen anya mellett nem csoda
2014. ápr. 5. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!