Ha anya megöl, simán elmehetett volna balesetnek álcázva? Sztori :
kocsiban ültünk, ő vezetett, nem tetszett neki, hogy nem kötöm be magam (gondoltam a boltba oda -vissza nem nagy táv)ezért volt egy váratlan pillanat, az úton minden ok nélkül direkt befékezett egy jó nagyot, én majdnem lefejeltem a szélvédőt.
és HA lefejelem, mondjuk olyan szerencsétlenül, hogy pl az orrom befúródik a homlokomba, (állítólag az orrnyereg törése ütésre halálos)szóval a lényeg, ha pont szerencsétlenül olyan történik, hogy meg is halok, anya simán elvitte volna az egészet, szimpla balesetnek feltüntetve?
szóval még neki lenne igaza.
szóval megúszta volna a rendőrségen.
az szép.
Te felnőtt vagy! Ha en vezettem volna, akkor nem usztad volna meg ennyivel. Anyad nem akar bantani!
36Ff
így belegondolva akkor mennyi mindennel kivitelezhető lehet akármilyen gyilkosság balesetnek feltüntetve.
magyarán ölni szabad
Nem hiszem hogy direkt csinálta, azért hogy nevessen. Gondolj bele: ha jön bármi, egy szembe sávban haladó autós / biciklis / gyalogos vagy jön egy macska / kutya az úton. Akkor nagyobbat fékezett volna. 27 évesen meg nem tudod ezt magától?
És a kérdésedre válaszolva: igen, ha okkal történik, pl.: azt mondja hogy ott volt egy macska, megússza ezt a részét viszont komoly büntetésre számíthat, mert úgy vezetett, hogy tudta hogy nem vagy bekötve.
#36 pont ez az. egy felnőttnek ne rinyáljon már senki
apa sem köti be magát
és én szólok be senkinek aki a korosztályom, hogy kösd be magad.
tudomásul veszem, hogy felnőtt, az ő döntése, felelőssége.
" Nem hiszem hogy direkt csinálta, azért hogy nevessen. "
én meg de!
hova kell tanítani egy 27 évest? hagyjuk má
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!