50 éves nő ki sírt????De azt megnézném mikor szétkapnád a yarisom és izzót cserélnél.
A gyorsan hajtónak meg annyi.Te nem szoktál előzni?????Most komolyan ha 70-el megy előtted valaki pedig lehetne 90-el nem előzöd meg...Szóval akkor te vagy aki feltartja a forgalmat és miattad kell két autót előznöm ami azért veszélyesebb mint egy.
Kiráááály
2009. dec. 2. 20:46
22/30 anonim válasza:
ma 20:46-os: az autóiparban dolgozom, és éppen ezért tudom, hogy MINDEN AUTÒT ugy gyártanak, hogy az izzócserét bárki, aki nem tök béna, meg tudja csinálni, mert lámpa nélkül tilos vezetni.
2009. dec. 2. 21:34
23/30 anonim válasza:
Az hogy kilencvennel lehet menni az nem azt jelenti hogy legalább annyival kötelező. Fogalomzavarban vagy.
2009. dec. 3. 00:13
24/30 anonim válasza:
te meg olvasás és szövegértés zavarban vagy.Mert azt írtam hogy lehetne.....menni 90-el.
Érdekes hogy nekem meg azt mondta a szakszervizes hogy jobb ha nem áll neki mindenki mert nagyon könnyű elrontani az égőt meg az egész lámpa rendszert....hát lehet megpróbálkozok mégis vele.
2009. dec. 3. 18:56
25/30 anonim válasza:
"azt mondta a szakszervizes hogy jobb ha nem áll neki mindenki mert nagyon könnyű elrontani az égőt meg az egész lámpa rendszert" - persze, hogy ezt mondja, különben mindenki saját maga csinálná és neki meg nem lenne belöle pénze.
2009. dec. 3. 21:20
26/30 anonim válasza:
de ő történetesen a keresztapám aki nem cseszne át....
2009. dec. 3. 21:38
27/30 anonim válasza:
Annak a válaszolónak aki ezt írta: "azt mondta a szakszervizes hogy jobb ha nem áll neki mindenki mert nagyon könnyű elrontani az égőt meg az egész lámpa rendszert"
Teljes mértékben igazat adok neki, az újabb kocsikban már annyira kicsi a hely a cserére bontás nélkül, hogy egyszerűen nem tudod megcsinálni. Jobb is ha nem nyúl hozzá a lámpatestekhez az avatatlan kéz, mert csak elronthatja...
2009. dec. 3. 21:51
28/30 anonim válasza:
aki helyzetjelzővel megy, annak kell azt csinálni hogy refit fel, halogén sort be, és mindjárt bekapcsolja még a belső világítást is :) amúgy amíg xenonom volt, én se kapcsoltam be jó látási viszonyok alatt városon belül, mert az tényleg rohadt drága, de városon kívül igenis kötelező!
2009. dec. 6. 17:23
29/30 anonim válasza:
refit be.....persze megijed meg még nem is lát rendesen aztán jól neked megy.:)
2009. dec. 6. 18:43
30/30 anonim válasza:
Én mostanában 3-4 naponta látok korom sötétben világítás nélkül közlekedni autót. Na az szerintem sokkal idegesítőbb, mintha legalább helyzetjelzőt hasnálna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!