Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az autósok mindenkit utálnak?

Az autósok mindenkit utálnak?

Figyelt kérdés

Annyi autóst halok beszélgetni.

"a mocskos szemét motorosok, oda jön mellém, és bőgeti a motorját, megelőz mindenhol, bevág elém pirosnál, előre megy a sorok mellett. A rohadt biciklisek, nem bírnak egyenesen menni, átvágnak előttem, nem használják a bicikli utat, össze-vissza kacsáznak. A szemét BKV-sok, bunkók, bevágnak az ember elé, előzgetnek, állatok. A h*lye taxisok, nem ad elsőbbséget, kifordul elém hirtelen lefékez. Szemét kamionos, nem nyomja neki, és nem képes be engedni maga elé, ha megelőzöm, akkor meg nyomja mögöttem."

Ezek az autósok mindenkit gyűlölnek, aki nem autós?

2011. márc. 23. 07:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Dehogyis,te valszeg rossz körökben forogsz. Én például nem utálom a velem egy időben közlekedőket. Csak gyűlölöm. :)
2011. márc. 23. 07:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy öszinte legyek a biciklisektöl én is rosszul vagyok.Miért nem közlekednek a biciklis úton mikor nekik lett építve???

A kamionosok meg.....2 kis gyermekkel vezetek,mikor a kamionos beáll az autó farába,hát nem mondom a képébe tudnék vágni.Tisztelet a kivételnek.

A motorosok meg azt hiszik övék a világ.....A taxisokkal semmi bajom.A buszokkal sem.Ki kell öket kerülni és kész.Bevágni meg jöhet a megállóból,mert elsöbbsége van.

Te melyik közé tartozol,hogy kérdezed??Biciklizel????

2011. márc. 23. 07:24
 3/17 anonim ***** válasza:

A taxisokat én se komálom. Múltkor is, jövök ki a mekiből (egyirányú utca), előttem megy egy taxis. Balra és egyenesen lehetett fordulni, ő beáll az út jobb szélére, én meg mondom mellé állok (a bal oldalra), mert úgy is balra akarok fordulni, villog az irányjelzőm is (neki nem villogott egy irányba se). Az meg rámordít, hogy mit csinálok...pfff.

Egyszer viszont este Miskolcon jártam. A belső sávban kolbászoltam 50-el, úgyse volt mögöttem senki (hajnali egy óra). Mikor megláttam mögöttem egy taxist, egyből kimentem a szélsőbe, ő meg is köszönte egy villantással, majd tova tűnt. Pedig azon a részen 50-el lehet csak menni...

A motorosoktól meg szívbajt kapok, amikor a semmiből előbukkan és beelőz jobbról.

2011. márc. 23. 07:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

gondolom reprezentatív mintából dolgozol, Kedves Kérdező... :D

Ez nem igaz, nem utálunk mindenkit, csak aki láthatóan mellőzi a közlekedési kultúrát ami az utakon van.

2011. márc. 23. 07:30
 5/17 anonim ***** válasza:

Én autós, gyalogos és biciklis is vagyok. Mikor melyik, élethelyzettől függ. Én csak szabálykövető, "élni és élni hagyni" elvet valló emberként utálom az öntörvényűeket, akik a másik rovására, zavarással, veszélyeztetéssel előnyöket csikarnak ki, szabálytalanul. Én gyalogosként és biciklisként is úgy közlekedem, hogy senkit ne akadályozzak vagy veszélyeztessek. Autósként dettó.

Az élhetetlen öntörvényű pofátlanokat pedig utálom: akár gyalogos, akár biciklis, motoros, akár autós, buszos, teherautós, BKV-s stb stb. De egyiküket sem utálom, aki normálisan közlekedik.

2011. márc. 23. 07:51
 6/17 anonim ***** válasza:

Látjátok, ez itt a probléma, hogy sokan nem partnerként tekintenek a többi közlekedőre, hanem ellenségként.

Ezt a pszichológiai oldalát is tanítani kellene a jogosítvány megszerzéséhez.

2011. márc. 23. 08:40
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Én sem értettem egészen addig, amíg meg nem lett a jogsim.

Én személy szerint a bicikliseket nem bírom. Nem ismerik a kreszt, úgy közlekednek, hogy a hajam égnek áll, pedig jó hosszú, a legsötétebb, legelhagyatottabb helyeken sem képesek még egy lámpát sem feltenni a biciklire.

A motorosok azt hiszik hogy az övék a világ, persze a szabályok a számukra is smafu. Alapból nincs gondom velük, de ha ledudál, mert lelassítok az 50-es táblánál, akkor mondok cifrákat.

A buszos az jogos, mert neki elsőbbsége van ha a buszmegállóból ki akar jönni, de szerintem nálunk rajtam és a rendőrökön kívül senki nem adja meg nekik.

A taxisok is azt hiszik, hogy ők rakták a spanyol viaszt. Tudnak mutatványozni, de én nem szeretek általánosítani ennyiből.

Kamionokkal eddig nem volt rossz tapasztalatom.

Más autóval annál inkább. Mikor úgy a seggemben jön, hogy nem látom az autó elejét, a két évesem meg ott ül mögöttem, nos olyankor kívánok neki szépeket...

2011. márc. 23. 08:46
 8/17 anonim ***** válasza:
én minden vagyok autos biciklis motoros gyalogos és az én tapasztalatom szerint az autos férfiak a leg idegesitöbb leginkább megszivatosabb fajta. és alapvetően ők csapják el az embereket nekik nem lesz semmi bajok engem meg lepöcköl a motorrol és meghalok. nem is értem mért fáj az az autosoknak h ha elgurulok a sávok között nem olyan nehét figyelni arra h ha ottáll melletted egy motoros akkor lehuzodj h elférjen. azért pörgetjük fel a motort h észrevegyél, (hozzáteszem zárojelbe már legális is előregurulni) miért fáj az neked ha egy motoros elgurul melletted semmiben nem tartjuk fel a sort. normálisabb autos meglát lejebhuzodik ha elis fértem volna akkoris...a nők nagyrésze persze észre se veszi h elment melette valami de legalább nemis szivat. a másik idegesítő kategoria kocsival a gyalogosok akik mindenhonnan megprobálnak átmenni az uton ha 3 lépésre lenne a zebra akkoris átrohannak az uttesten. de nemis a kisköjkök hanem a bácsikák nénikék. bosszanto az egész morál. angliába áltam az utszélén semmi zebra meg semmi ilyesmi és megáltak a kocsik és integettek h mennyek át nyugodtan azért megnézem mikor elssz ilyen mo-n. a taxisokat meg nembántom vezet napi 6-700km et azért csak eltudja vezetni a kocsiját anélkül h nekemjönne
2011. márc. 23. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Én speciel rengeteget biciklizek. Tapasztalat alapján nagyon sokat kell kerülni, ha mindig bicikliúton akarok menni. Rengeteg helyen nincs, vagy csak felfestették a járdára, akkor meg a gyalogosokat kell kerülgetni. És tudom milyenek a biciklisek, néha nekem ég a pofám miattuk. Nem nyújtják ki a kezüket kanyarodáskor, ha piros a lámpa az úton, akkor hirtelen gyalogosok lesznek és átmennek a zebrán, meg ilyenek. Nagyon szörnyű, engem kicsiként megtanították a biciklis kreszre.
2011. márc. 23. 09:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Én csak a gyökér motorost, biciklist, kamionost, BKV-st, taxist utálom. Kihagytad a gyalogost, azok közt is van gyökér. És persze a gyökér autósok, szerintem ebből van a legtöbb. Csak nem tűnik fel, hogy olyan sok van, mert nem így nevezzük őket, hanem gyökér suzukis, mercis, vénpapper, hülyenő...

Üdv.: egy autós (nyáron robogós)

2011. márc. 23. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!