Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az autósok mindenkit utálnak?

Az autósok mindenkit utálnak?

Figyelt kérdés

Annyi autóst halok beszélgetni.

"a mocskos szemét motorosok, oda jön mellém, és bőgeti a motorját, megelőz mindenhol, bevág elém pirosnál, előre megy a sorok mellett. A rohadt biciklisek, nem bírnak egyenesen menni, átvágnak előttem, nem használják a bicikli utat, össze-vissza kacsáznak. A szemét BKV-sok, bunkók, bevágnak az ember elé, előzgetnek, állatok. A h*lye taxisok, nem ad elsőbbséget, kifordul elém hirtelen lefékez. Szemét kamionos, nem nyomja neki, és nem képes be engedni maga elé, ha megelőzöm, akkor meg nyomja mögöttem."

Ezek az autósok mindenkit gyűlölnek, aki nem autós?

2011. márc. 23. 07:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem utalunk mindenkit. Nem utaljuk A kamionosokat, motorosokat, bicikliseket bkvsokat taxisokat, csak AZOKAT a "a mocskos szemét motorosokat" akikre igaz az hogy "oda jön mellém, és bőgeti a motorját, megelőz mindenhol, bevág elém pirosnál, előre megy a sorok mellett. A rohadt biciklisek, nem bírnak egyenesen menni, átvágnak előttem, nem használják a bicikli utat, össze-vissza kacsáznak. A szemét BKV-sok, bunkók, bevágnak az ember elé, előzgetnek, állatok. A h*lye taxisok, nem ad elsőbbséget, kifordul elém hirtelen lefékez. Szemét kamionos, nem nyomja neki, és nem képes be engedni maga elé, ha megelőzöm, akkor meg nyomja mögöttem." STB.

Meg az ongyilkoshajlamu barom gyalogos aki az ember ele ugrik a bokorbol, mert nulla eletoszton szorult bele, meg a banyatankos nyugdijas aki sregen kel at a fouton, mert az a legrovidebb ut a lakas meg a piac kozt, es meg veletlenul se menne 20 metert a felfestett zebraig. Mert neki faj a laba... de persz olyan sprintet le tud vagni ha kozel kerulsz hogy ihaj.

2011. márc. 23. 11:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem biciklis vagyok, csak kérdezem, mert szoktam autót vezetni, de nem idegeskedek, nem ordibálok, nem nyomom a dudát, mert egy autó hirtelen kifordul elém, lassítok és kész.

Valahogy engem nem zavar. Na, mikor zavarja őket, hogy 50 es táblánál 50-nel merek menni, és akkor előz meg, mikor jönnek szembe, és kanyar van, és rám húzza a kormányt, az zavar kicsit, de nem nagyon.

2011. márc. 23. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Majd fog zavarni,mikor 2 kis gyermekkel vagy akár egyel is ogsz közlekedni.

Velem egy 1 éves és 3 éves gyermek utazik.Ès néha rász kerülgewt,mert vannak nem normálisok.

2011. márc. 23. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:

A felsorolásból csak a motorosok zavarnak...mert azt hiszik, nekik mindent lehet...majd leszoknak, ha borulnak párat.

Az autósok között is rengeteg a hülye. gyűlölöm azokat aki telefonálnak. Vagy csak úgy csinálnak.

Azokat is akik nem képesek indexelni. ezt már a múltkor kiveséztük. Ja... és azokat akik a seggembe vannak ragadva. Azokra meg megy a hátsó ködlámpa.

2011. márc. 23. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Lássuk be azért amit a kérdező leírt dolgokat, azokban van igazság, persze nem minden motoros, taxis, biciklis ilyen de akad azért köztük 1-2, és h miért utáljuk őket? hát pont azért amit leírtál illetve amiket csinálnak. Bár szerintem azért a pálmát a taxisok viszik, mert amíg nem volt jogsim addig is láttam h közlekedik 1-2 taxis a kocsival, és nekem eléggé idegesítő volt.
2011. márc. 23. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon vigyázok a motorosokra, mert a fiam is motorozik, mindig annyi halálos balesetről hallani. A kerékpárosokra is vigyázok, bár most a télen kétszer is majdnem elütöttem egyet-egyet, havas, jeges úton hajnalban (sötétben mentem), s átsuhant előttem, féktávolságon belül, kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül. Na rá nagyon haragudtam, nem szeretnék egy ilyen miatt börtönbe kerülni. Meg azokat nem szeretem, akik zebrán kerékpáron ülve karikáznak, mivel ők már nem számítanak gyalogosnak.
2011. márc. 23. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem az autósok utálnak mindenkit, hanem az emberek. Tök mindegy mivel megy,autó,bicikli,gyalog,busz... sok a nagyképű k*cs*g., aki elvárná, hogy az ő érdekeit szolgálja mindenki, emellett persze vannak kirívóan idegesítő résztvevői is a közlekedésnek,akik bárkit képesek felbosszantani .
2011. márc. 23. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!