Mire készüljek fel, hogy szivatnak a többi autósok?
Most lesz jogsim, kb 2 hét.
Már többször szivattak mikor még oktatóval vezettem, persze biztos látták a táblát, és úgy gondolták, "most meg ugrasztom" Bevágtak elém, meg befékeztek, meg rám húzták előzésnél a kocsit csak úgy heccből. Meg volt BKV-s aki megelőzött, miután kikerültem a megállóba álláskor.
Mondták páran, hogy még úgy szivatnak, hogy állsz pirosnál, és a melletted lévő úgy csinál, mintha elindulna gyorsan, tehát mintha zöld lenne, te meg elindulsz a piroson.
Ilyenek lesznek majd az utakon?
Vagy még durvábbak?
Mire kell felkészülnöm, hogy ne húzzanak be a csőbe?
Én semmi ilyesmire nem emlékszem, de a T betűmet rohadt gyorsan leszedtem a kocsiról jogsi után, mert:
- nem engedtek be ha sávot kellett váltanom tömött kocsisorban
- azt viszont, hogy én beengedem őket, azt tök természetesnek vették, rámhúzták a kormányt ha én nem úgy gondoltam, hogy a tizedik bunkót már nem eresztem
- ha tökölődtem valami ismeretlen helyen, hogy mégis hova váltsak, merre menjek, akkor rögtön dudáltak, még akkor is ha két mp tétovázás volt összesen.
Pirosnál indulást, vagy hasonló szopatásokat egyáltalán nem tapasztaltam, a kezdőkkel szemben inkább türelmetlenség van az autósokban, amúgy leszarnak, nem hogy szórakozzanak.
Ha ennyire félsz és szétszórt vagy akkor ne is csináld. Nem bántásként írom de van már így is sok balek az utakon.
De ha mégis vezetni fogsz és figyelembe véve amiket leírtál és félsz ezektől. Akkor nem lesz jó vége.
"Megelőzöd a buszt és visszalőz?"
50 es tábla lakott területen kívűl, és megyek 68-cal, és egyenesben bejön mellém, és vagy 10 mp eltelt, mire megelőzött, persze egyből levettem a gázról a lábam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!