Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mire készüljek fel, hogy...

Mire készüljek fel, hogy szivatnak a többi autósok?

Figyelt kérdés

Most lesz jogsim, kb 2 hét.

Már többször szivattak mikor még oktatóval vezettem, persze biztos látták a táblát, és úgy gondolták, "most meg ugrasztom" Bevágtak elém, meg befékeztek, meg rám húzták előzésnél a kocsit csak úgy heccből. Meg volt BKV-s aki megelőzött, miután kikerültem a megállóba álláskor.

Mondták páran, hogy még úgy szivatnak, hogy állsz pirosnál, és a melletted lévő úgy csinál, mintha elindulna gyorsan, tehát mintha zöld lenne, te meg elindulsz a piroson.

Ilyenek lesznek majd az utakon?

Vagy még durvábbak?

Mire kell felkészülnöm, hogy ne húzzanak be a csőbe?

2011. jún. 2. 07:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1-2 ilyen barom van, aztán kész. Nem a másikra kell figyelni, hanem a jelzőlámpára :) Te tartsd be mindig a szabályokat és kész. Bele fogsz jönni.
2011. jún. 2. 07:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Én semmi ilyesmire nem emlékszem, de a T betűmet rohadt gyorsan leszedtem a kocsiról jogsi után, mert:

- nem engedtek be ha sávot kellett váltanom tömött kocsisorban

- azt viszont, hogy én beengedem őket, azt tök természetesnek vették, rámhúzták a kormányt ha én nem úgy gondoltam, hogy a tizedik bunkót már nem eresztem

- ha tökölődtem valami ismeretlen helyen, hogy mégis hova váltsak, merre menjek, akkor rögtön dudáltak, még akkor is ha két mp tétovázás volt összesen.

Pirosnál indulást, vagy hasonló szopatásokat egyáltalán nem tapasztaltam, a kezdőkkel szemben inkább türelmetlenség van az autósokban, amúgy leszarnak, nem hogy szórakozzanak.

2011. jún. 2. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenfele ember van az utakon sajnos, egyesek idegbetegek, masok kedvesek,rendesek. Ezt meg kell szokni, szerintem teljesen veletlenszeru hogy milyennel talalkozol. Szerintem ha videki( kisvaros, kozseg, falu) vagy akkor nem kell kulonosebben keszulni semmire, gyakorlattal belejosz mindenbe, viszont ha nagyvarosi vagy, akkor nem art felkeszulni arra hogy pofatlan legyel amennyire csak tudsz, mert maskepp nehez lesz:)
2011. jún. 2. 08:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért érzed szívatásnak, mert még nem tudsz rendesen vezetni. Megelőzöd a buszt és visszalőz? Még biciklivel se nagyon tud, tehát akkor nagyon lassan mehetsz. Jóhogy szopatásnak érzed, te mész 30-cal, a többiek meg 70-nel.
2011. jún. 2. 08:57
 5/12 anonim válasza:
A tanulóktól inkább félnek, és nagy ívben kikerülik őket. Ha nincs elég rutinod, inkább tedd ki a T betűt, óvatosabbak lesznek veled és nem szégyen. A szívatásról annyit, hogy a volt férjem csinálta rendszeresen, hogy gyorsan közelítette meg az előtte haladót, majd pár centire annak valagában hajtott. Rühelltem érte!
2011. jún. 2. 09:11
 6/12 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy mindig vezess nyugodtan. Ha meg valaki fickóskodik, szard le.
2011. jún. 2. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz és szétszórt vagy akkor ne is csináld. Nem bántásként írom de van már így is sok balek az utakon.

De ha mégis vezetni fogsz és figyelembe véve amiket leírtál és félsz ezektől. Akkor nem lesz jó vége.

2011. jún. 2. 10:38
 8/12 anonim ***** válasza:
erdekes, mikor en kitettem a t-t pont hogy beengedtek savvaltaskor. Anelkul kiraktam az indexet hogy atsorolok es meg vagy harman huztak el mellettem, amint kint volt a t rogton az lett hogy index ki es mar maradt is le aki ott volt felve attol hogy a mazsola nem nez tukorbe es rahuzza a kormanyt :)
2011. jún. 2. 13:27
 9/12 A kérdező kommentje:

"Megelőzöd a buszt és visszalőz?"

50 es tábla lakott területen kívűl, és megyek 68-cal, és egyenesben bejön mellém, és vagy 10 mp eltelt, mire megelőzött, persze egyből levettem a gázról a lábam-

2011. jún. 2. 14:42
 10/12 A kérdező kommentje:
70-es tábla volt, csak elirtam.
2011. jún. 2. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!