Mire készüljek fel, hogy szivatnak a többi autósok?
Figyelt kérdés
Most lesz jogsim, kb 2 hét.
Már többször szivattak mikor még oktatóval vezettem, persze biztos látták a táblát, és úgy gondolták, "most meg ugrasztom" Bevágtak elém, meg befékeztek, meg rám húzták előzésnél a kocsit csak úgy heccből. Meg volt BKV-s aki megelőzött, miután kikerültem a megállóba álláskor.
Mondták páran, hogy még úgy szivatnak, hogy állsz pirosnál, és a melletted lévő úgy csinál, mintha elindulna gyorsan, tehát mintha zöld lenne, te meg elindulsz a piroson.
Ilyenek lesznek majd az utakon?
Vagy még durvábbak?
Mire kell felkészülnöm, hogy ne húzzanak be a csőbe?
2011. jún. 2. 07:39
11/12 anonim válasza:
Javaslom neked egy pszichiáter felkeresését sürgősen, mert üldözési mániád van.
12/12 anonim válasza:
A legfontosabb aranyszabály: örülj neki ha megelőznek. Aki mögötted van és menni akar, addig úgysem nyugszik amíg meg nem előz. Minél hamarabb megelőz, annál hamarabb eltűnik a tükörből, nem kell többet arra figyelned, hogy vajon mikor előz meg, illetve nem kell kényszerből csak azért nyomni a gázt mert a hátsódban van. A legjobb dolog ami történhet hogy megelőznek. Az a pirosnál elinduláskori beugratás sztem nagyon ritka, én még nem találkoztam ilyennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!